Danimarka'da yaşayan varmı ?

Selamın aleyküm arkadaşlar Danimarka'da yaşayan varmı aranızda çalışma amacı ile ay sonu veya ay başı gideceğim bilgisi olan yazabilirmi?

Danimarkadayım yardımcı olayım buyur kardeşim beyler adam iyi niyetle sormuş düzgün cevaplayın.
Reis öncelikle söyle söyleyeyim %50 oran ile çalışmak %50 oran ile İstanbul'dan kaçmak için gidiyorum jandarma uzmanlık kazandım fakat bir türlü 2 senedir atamam olmadı . Bir tane tanıdık cağırdı beni oraya iş ayarlamış sanırım pizza işi basit olacak fakat ilk başta dil ve ortamı ögrenmek için orada başlayacagım sonrası inşallah başka işler bulurum kafama takılan konu şu orada birikim yapabilirmiyim internet'te bir çok yazı vs. var fakat bire bir orada yaşayan insanlar ile konuşmak ap ayrı mesele . Başlangıç olarak 2000 euro maaş ile başlayacagım bunun ne kadarı giderim olur ne kadar kenara para koyabilirim ve bana verecekleri maaş normalmidir başlangıc olarak . Not olarak bulabilirsem 2. bir işte çalışabilirim ayrıca günlük 1 paket sigara kullanıyorum onun haricinde 1-2 sene sosyal hayatıma pek önem vermeyecegim . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sen ne kadar sosyal hayatına önem vermeyeceğimi desende öyle olmuyor o işler :D İkincisi danimarkada yaşamıyorum :) ama sana o para yeterde artar orada...

Reis öncelikle söyle söyleyeyim %50 oran ile çalışmak %50 oran ile İstanbul'dan kaçmak için gidiyorum jandarma uzmanlık kazandım fakat bir türlü 2 senedir atamam olmadı . Bir tane tanıdık cağırdı beni oraya iş ayarlamış sanırım pizza işi basit olacak fakat ilk başta dil ve ortamı ögrenmek için orada başlayacagım sonrası inşallah başka işler bulurum kafama takılan konu şu orada birikim yapabilirmiyim internet'te bir çok yazı vs. var fakat bire bir orada yaşayan insanlar ile konuşmak ap ayrı mesele . Başlangıç olarak 2000 euro maaş ile başlayacagım bunun ne kadarı giderim olur ne kadar kenara para koyabilirim ve bana verecekleri maaş normalmidir başlangıc olarak . Not olarak bulabilirsem 2. bir işte çalışabilirim ayrıca günlük 1 paket sigara kullanıyorum onun haricinde 1-2 sene sosyal hayatıma pek önem vermeyecegim . Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

hocam 2000 euro yaklaşık 15.000 kron ediyor buda çok normal bir maaş, iyi para getiren bir iş değil ama işsizlik parası almaktan iyidir.:) DK, da hiç çalışmayan sosyal yardım alan kişi yaklaşık 7 - 10 bin kron arası alır. İşsiz olupda sendikaya bağlı olanlar işsizlik parası 9 -12 bin kron alırlar.
Sizin işiniz var güzel çalışanlarda 15 - 20 bin kron arası alırlar, vergi falan hepsini çıktıktan sonra.:) Arkadaşım bu sizin için çok iyi bir başlangıç olabilir, 2. bir iş bulmak biraz zor dilini bilmediğiniz için ama ingilizceniz iyiyse çok faydası olacaktır. Sizin çalışırken bir an evvel dilini öğrenmeniz gerekir, gerisi inşallah gelir. Merak ettiğin başka hususlar varsa yaz, yardım etmeye çalışırım.. Sunuda belirtreyim danimarka dünyanın en pahalı ülkesi aldığın paranın yarısı nerdeyse ev kirasına gidiyor..

132,419Konular
3,280,672Mesajlar
317,549Kullanıcılar
Lemo3535Son Üye
Üst Alt