Öncelikle selamünaleyküm gruba yeni katıldım. Grubun amacı az çok birbrine yardım etmek galiba. Ve bana biraz grubu açarsanız yani ne yaparsam iyi olur vs... Lütfen kıymetli ve...

Öncelikle selamünaleyküm gruba yeni katıldım. Grubun amacı az çok birbrine yardım etmek galiba. Ve bana biraz grubu açarsanız yani ne yaparsam iyi olur vs... Lütfen kıymetli ve güzel yorumlarınızı bekliyorum...

Hoşgeldin burada sana tavsiyem sadece birşey elde etmek için gelme ve dürüst ol en önemlisi düzenbazlık yapanlara hayır demelisin. Bunun dışında SpyHackerz her zaman senin aradığın samimi ve kaliteli ortam olacaktır burada rahatça takılabilir konular açabilir bilgilenebilirsin. Tabi ki kurallara göz attıktan sonra. 😁 tmmdir:

Teşekkür ederim ama 20 dakikadir sitede geziyorum çok konu var ve biraz karışık gibi geliyor alışırım inşllah :)

hosgeldin ben de yeni geldim. daha sogrusu son 1-2 haftadir baya aktif kullaniyorum. aslinda once ilgi alanini belirlersen ve ona gore konulari okursan dhaa iyi olur gibi. ben oyle yapiyorum. hatta bi de konulari okurken konuyu kimin actigina bak hep ayni kisinin konularini okudugunu fark edersen o kisiyi takibe al bence :D

131,729Konular
3,270,768Mesajlar
316,025Kullanıcılar
idktestSon Üye
Üst Alt