Öncelikle selamünaleyküm gruba yeni katıldım. Grubun amacı az çok birbrine yardım etmek galiba. Ve bana biraz grubu açarsanız yani ne yaparsam iyi olur vs... Lütfen kıymetli ve...
Hocam neden cefakar olmak. Cefakar eziyet eden anlamın da ben bilerekMenfaati Bırak Cefakar Ol Yeterli![]()
Hosgeldın Dostum Mekan SenındırÖncelikle selamünaleyküm gruba yeni katıldım. Grubun amacı az çok birbrine yardım etmek galiba. Ve bana biraz grubu açarsanız yani ne yaparsam iyi olur vs... Lütfen kıymetli ve güzel yorumlarınızı bekliyorum...
Raad ol alışırsınTeşekkür ederim ama 20 dakikadir sitede geziyorum çok konu var ve biraz karışık gibi geliyor alışırım inşllah![]()
tabi ki alışırsın hatta zamanla rütbe sistemi yüzünden daha da hoşuna gidecektirTeşekkür ederim ama 20 dakikadir sitede geziyorum çok konu var ve biraz karışık gibi geliyor alışırım inşllah![]()
İnşallah hocam ne tür içerikler ücretli vs ücretsiz. Veya şöyle sorum daha çok hangi konu üzrrine yoğun bir gruptabi ki alışırsın hatta zamanla rütbe sistemi yüzünden daha da hoşuna gidecektir
Yani tüm konulara açık sadece vip konuları ücretli yani vip rütbesi satın alman gerekir. Onun dışında herşey ücretsiz. İnstagram konusu yoğun diyebilirim.İnşallah hocam ne tür içerikler ücretli vs ücretsiz. Veya şöyle sorum daha çok hangi konu üzrrine yoğun bir grup
Hoşgeldin Sefa Getirdin Kalıcı Olman Dileği İle İyi FormlarÖncelikle selamünaleyküm gruba yeni katıldım. Grubun amacı az çok birbrine yardım etmek galiba. Ve bana biraz grubu açarsanız yani ne yaparsam iyi olur vs... Lütfen kıymetli ve güzel yorumlarınızı bekliyorum...