İnstagram 10K Bot Takipçi Satışı Yapılır İletişim İçin Whatsp +1-786-480-0944 İletişim İçin Instgrm @strange_user_f
napimArd arda konu açma
Amk salağı konu kirliliği çünkü anladınmı yarrak kafalı?
@KAALİAmk salağı konu kirliliği çünkü anladınmı **Küfürbaz** kafalı?
@CrowZ Şahsıma KüfürAmk salağı konu kirliliği çünkü anladınmı **Küfürbaz** kafalı?
Furkan Aç Ağzını Yavrum Ban Geliyor Görsün adminstartor lerAmk salağı konu kirliliği çünkü anladınmı **Küfürbaz** kafalı?
Lan yeterlan bıktım ya vallahi bıktım bu amk gezginleri yüzünden ya seninde ananı sikm piçFurkan Aç Ağzını Yavrum Ban Geliyor Görsün adminstartor ler
QYQHQHWHQ FURKAN AÇ AĞZINI YAVRUM SINIRSIZ BAN GELİYOR 1.DERECEDEN AİLE YAKININA KÜFÜR DEMEKLan yeterlan bıktım ya vallahi bıktım bu amk gezginleri yüzünden ya seninde ananı sikm **Küfürbaz**
Ananı sikmQYQHQHWHQ FURKAN AÇ AĞZINI YAVRUM SINIRSIZ BAN GELİYOR 1.DERECEDEN AİLE YAKININA KÜFÜR DEMEK

aferin küçük beyinli Furkan bana yorum kasAnanı sikm![]()
![]()
Yorum gelince konuna bi bok olmuyor sikikkkkaferin küçük beyinli Furkan bana yorum kas
QJQJQ7Q BEKLE SEN BAN GELİCEK ŞİMDİ ORTALIK DURGUNYorum gelince konuna bi bok olmuyor sikikkkk
AĞLA FURKAN MASTER OLMUŞSUN AMA ADAM OLAMAMIŞSIN ARTIK GEZGİN OLARAK DEVAM EDERSİN YOLUNA BANNEDYorum gelince konuna bi bok olmuyor sikikkkk
Kendini Allah sanan Bi arkadaşımız daha 😳AĞLA FURKAN MASTER OLMUŞSUN AMA ADAM OLAMAMIŞSIN ARTIK GEZGİN OLARAK DEVAM EDERSİN YOLUNA BANNED
😲Kendini Allah sanan Bi arkadaşımız daha 😳
HWLI😎Kendini Allah sanan Bi arkadaşımız daha 😳
Amk salağı konu kirliliği çünkü anladınmı **Küfürbaz** kafalı?
aferin küçük beyinli Furkan bana yorum kas
QYQHQHWHQ FURKAN AÇ AĞZINI YAVRUM SINIRSIZ BAN GELİYOR 1.DERECEDEN AİLE YAKININA KÜFÜR DEMEK
Biriniz daha uzatmayın Gereken yapılacaktırFurkan Aç Ağzını Yavrum Ban Geliyor Görsün adminstartor ler
Bilader git önce yazmayı ögren adminstartor ne aq WLDHSODHDOFHDPDJDOZUSODIDFurkan Aç Ağzını Yavrum Ban Geliyor Görsün adminstartor ler
bala şu çullamayı genel cahtte de başkasının anasına sövdüBiriniz daha uzatmayın Gereken yapılacaktır
BANbala şu çullamayı genel cahtte de başkasının anasına sövdü
kes sesini kaşar seni :]Bilader git önce yazmayı ögren adminstartor ne aq WLDHSODHDOFHDPDJDOZUSODID
Saint sana Furkan'dan sonda uyarmıştım hala argoya devam ediyorsun. Sövdüyse ss alıp report edersin Karşı taraf bir şey yaptı diye onla böyle konuşma hakkın nerden çıkıyor.kes sesini kaşar seni :]
Dayı anama sövdü ss aldım genel cahtte başkasının anasına da sövdü sizinle dalga geçti halen Banlanmadım diyeSaint sana Furkan'dan sonda uyarmıştım hala argoya devam ediyorsun. Sövdüyse ss alıp report edersin Karşı taraf bir şey yaptı diye onla böyle konuşma hakkın nerden çıkıyor.
Furkan niye ban yemedi ona şaşkınımSaint sana Furkan'dan sonda uyarmıştım hala argoya devam ediyorsun. Sövdüyse ss alıp report edersin Karşı taraf bir şey yaptı diye onla böyle konuşma hakkın nerden çıkıyor.
Adminler görünce gereğini yapacaktırFurkan niye ban yemedi ona şaşkınım
tamam Haha Anaya sövmek bu kadar kolay olamaz zaten en azindan mavi tikini alsınlarAdminler görünce gereğini yapacaktır