Satım İnstagram Takipçi Satış

Al işe ya aq ben küfür ettiğimi biliyorum ve cem abi ile gençtürkğ etiketledim dedimki beni banlayacaksınız banlayın bıktım , senin de o mantığını sikm

daha doğrusu dalga geçmek,.)))
İnsanların galyana getirmeye çalışma, neyin ne için yazıldığı belli zaten, millete sallayıp durma artık. "Ban yersin" "BAN" ya da "mavi tiki alınsın" gibi sözleri söyleyip emir vermek sana düşmüyor dostum. Admin arkadaşlar gördüğü zaman ilgilenecek demiş neden hala daha uzatıyorsun ?

İnsanların galyana getirmeye çalışma, neyin ne için yazıldığı belli zaten, millete sallayıp durma artık. "Ban yersin" "BAN" ya da "mavi tiki alınsın" gibi sözleri söyleyip emir vermek sana düşmüyor dostum. Admin arkadaşlar gördüğü zaman ilgilenecek demiş neden hala daha uzatıyorsun ?
tamam yanlış bilgi vermesin sinirleniyorum orqdq benim yerimde olsan aşağılayıcı bir dil ile yazıldığını anlarsın

Aga o yazdığım cümle sence dalga geçmek amaçlımı ?
Yani dalga geçmek değil de daha çok tükenmişlik gibi bir havası var, hani artık banlayında sussun arkadaş gibisinden. 3 Seneden fazladır bu forumdayım daha hiç ban yememiştim, ama şu sıralar 3 defa ban yedim ve hepside birilerine küfür ettiğim için. Galiba biz kendimize hakim olamıyoruz furkan'cım, biraz daha sakin kalmamız gerek çee

Yani dalga geçmek değil de daha çok tükenmişlik gibi bir havası var, hani artık banlayında sussun arkadaş gibisinden. 3 Seneden fazladır bu forumdayım daha hiç ban yememiştim, ama şu sıralar 3 defa ban yedim ve hepside birilerine küfür ettiğim için. Galiba biz kendimize hakim olamıyoruz furkan'cım, biraz daha sakin kalmamız gerek çee
Haklısın valla ben cem abi ye ve asla adminlerle dalga geçmedi geçmem de ama gel bunu şu arkadaşa anlat işte çee

Haklısın valla ben cem abi ye ve asla adminlerle dalga geçmedi geçmem de ama gel bunu şu arkadaşa anlat işte çee
Master olup tik almak için afedersiniz ama götünü yırtan bir arkadaşın adminlerle public bir ortamda dalga geçeceğini düşünmem. Ama ettiği küfürüde savunmuyorum, neyse daha fazla konuşmayayım şimdi olay sekip banada gelir.

kes sesini kaşar seni :]
kaşar mı :D lan ibne normalde hakaret etmem ama o lafından sonra seni çıktığın yere sokarım bilader hayırdır amk @Furkan seni açıkca uyarmış spam konu açma diye adamla taşak geçer gibi napim yazmış bide sen önce forum kurallarına uy spam konu açamayacıgını anla sonra gel burda kim banlansın kalsın öyle konuş sanamı kalmış amq kimin banlanıp kimin kalacağı @rus dediği gibi ne bu amacın galyana getiriyorsun milleti o adam mastera kasmak için ne kadar uğraştı konu açtı biliyor musun :D gelip burda bi sikik bi ilan açıp onu banlayın şunu banlayın diyemezsin burda adminleri etiketle en doğrusu neyse onu yapar bence burda suç sende adamı tahrik ediyorsun aq açıkca seni uyarmış spam yapma diye instacı mizahçı ergenler gibi napim diyorsun adamı tahrik ediyorsun banada sana küfür etmedigim halde bile kaşar diyecek kadar düşmüşsün tek diyeceğim yazık kafana çee tekrar söylüyorum klasik gezgin topluluğu.

kaşar mı :D lan ibne normalde hakaret etmem ama o lafından sonra seni çıktığın yere sokarım bilader hayırdır amk @Furkan seni açıkca uyarmış spam konu açma diye adamla taşak geçer gibi napim yazmış bide sen önce forum kurallarına uy spam konu açamayacıgını anla sonra gel burda kim banlansın kalsın öyle konuş sanamı kalmış amq kimin banlanıp kimin kalacağı @rus dediği gibi ne bu amacın galyana getiriyorsun milleti o adam mastera kasmak için ne kadar uğraştı konu açtı biliyor musun :D gelip burda bi **Küfürbaz** bi ilan açıp onu banlayın şunu banlayın diyemezsin burda adminleri etiketle en doğrusu neyse onu yapar bence burda suç sende adamı tahrik ediyorsun aq açıkca seni uyarmış spam yapma diye instacı mizahçı ergenler gibi napim diyorsun adamı tahrik ediyorsun banada sana küfür etmedigim halde bile kaşar diyecek kadar düşmüşsün tek diyeceğim yazık kafana çee tekrar söylüyorum klasik gezgin topluluğu.
Kurunun yanında yaşta yanar, bütün gezginler aynıdır. çee

kaşar mı :D lan ibne normalde hakaret etmem ama o lafından sonra seni çıktığın yere sokarım bilader hayırdır amk @Furkan seni açıkca uyarmış spam konu açma diye adamla taşak geçer gibi napim yazmış bide sen önce forum kurallarına uy spam konu açamayacıgını anla sonra gel burda kim banlansın kalsın öyle konuş sanamı kalmış amq kimin banlanıp kimin kalacağı @rus dediği gibi ne bu amacın galyana getiriyorsun milleti o adam mastera kasmak için ne kadar uğraştı konu açtı biliyor musun :D gelip burda bi **Küfürbaz** bi ilan açıp onu banlayın şunu banlayın diyemezsin burda adminleri etiketle en doğrusu neyse onu yapar bence burda suç sende adamı tahrik ediyorsun aq açıkca seni uyarmış spam yapma diye instacı mizahçı ergenler gibi napim diyorsun adamı tahrik ediyorsun banada sana küfür etmedigim halde bile kaşar diyecek kadar düşmüşsün tek diyeceğim yazık kafana çee tekrar söylüyorum klasik gezgin topluluğu.
okuyun varsa özetini atsın QQQQQQ

131,712Konular
3,270,535Mesajlar
315,971Kullanıcılar
Emircann13Son Üye
Üst Alt