Lan hangi adminle dalga geçtim söylesene biDayı anama sövdü ss aldım genel cahtte başkasının anasına da sövdü sizinle dalga geçti halen Banlanmadım diye
Lan hangi adminle dalga geçtim söylesene biDayı anama sövdü ss aldım genel cahtte başkasının anasına da sövdü sizinle dalga geçti halen Banlanmadım diye
CrowZ Ve Mercury İle Hadi daha Banlanmadım diye mesaj atmıştın CHATELan hangi adminle dalga geçtim söylesene bi
Kanıt at sana amk ne ara dedimCrowZ Ve Mercury İle Hadi daha Banlanmadım diye mesaj atmıştın CHATE
SS ALDIM , ŞİMDİ BANA HAKARET ETTİN DİYELİM DE,Kanıt at sana amk ne ara dedim
Lan ss atsana bi ss atSS ALDIM , ŞİMDİ BANA HAKARET ETTİN DİYELİM DE,
ADMİNLER İLE DALGA GEÇMEK NE BİLİM SINIRSIZ BAN YERSİN HER HALDE
Lan ss atsana bi ss at
hem anama sövsün hem başkasının anasına sövdün hem sizinle dalga geçsinYUH @Gençtürk abi bu ne diyor
daha doğrusu dalga geçmek,.)))Al işe ya aq ben küfür ettiğimi biliyorum ve cem abi ile gençtürkğ etiketledim dedimki beni banlayacaksınız banlayın bıktım , senin de o mantığını sikm
İnsanların galyana getirmeye çalışma, neyin ne için yazıldığı belli zaten, millete sallayıp durma artık. "Ban yersin" "BAN" ya da "mavi tiki alınsın" gibi sözleri söyleyip emir vermek sana düşmüyor dostum. Admin arkadaşlar gördüğü zaman ilgilenecek demiş neden hala daha uzatıyorsun ?daha doğrusu dalga geçmek,.)))
tamam yanlış bilgi vermesin sinirleniyorum orqdq benim yerimde olsan aşağılayıcı bir dil ile yazıldığını anlarsınİnsanların galyana getirmeye çalışma, neyin ne için yazıldığı belli zaten, millete sallayıp durma artık. "Ban yersin" "BAN" ya da "mavi tiki alınsın" gibi sözleri söyleyip emir vermek sana düşmüyor dostum. Admin arkadaşlar gördüğü zaman ilgilenecek demiş neden hala daha uzatıyorsun ?
Senin ard arda konu açman da yanlış, arkadaşın aniden sinirlenip sana küfür etmesi de. Bunun cezasını verecek kişi ben değilim, konuyu uzatmadan kapatın adminler gereğini yapar.tamam yanlış bilgi vermesin sinirleniyorum orqdq benim yerimde olsan aşağılayıcı bir dil ile yazıldığını anlarsın
Aga o yazdığım cümle sence dalga geçmek amaçlımı ?Senin ard arda konu açman da yanlış, arkadaşın aniden sinirlenip sana küfür etmesi de. Bunun cezasını verecek kişi ben değilim, konuyu uzatmadan kapatın adminler gereğini yapar.
Kendini Allah sanan Bi arkadaşımız daha 😳
Yani dalga geçmek değil de daha çok tükenmişlik gibi bir havası var, hani artık banlayında sussun arkadaş gibisinden. 3 Seneden fazladır bu forumdayım daha hiç ban yememiştim, ama şu sıralar 3 defa ban yedim ve hepside birilerine küfür ettiğim için. Galiba biz kendimize hakim olamıyoruz furkan'cım, biraz daha sakin kalmamız gerekAga o yazdığım cümle sence dalga geçmek amaçlımı ?

Haklısın valla ben cem abi ye ve asla adminlerle dalga geçmedi geçmem de ama gel bunu şu arkadaşa anlat işteYani dalga geçmek değil de daha çok tükenmişlik gibi bir havası var, hani artık banlayında sussun arkadaş gibisinden. 3 Seneden fazladır bu forumdayım daha hiç ban yememiştim, ama şu sıralar 3 defa ban yedim ve hepside birilerine küfür ettiğim için. Galiba biz kendimize hakim olamıyoruz furkan'cım, biraz daha sakin kalmamız gerek![]()

Master olup tik almak için afedersiniz ama götünü yırtan bir arkadaşın adminlerle public bir ortamda dalga geçeceğini düşünmem. Ama ettiği küfürüde savunmuyorum, neyse daha fazla konuşmayayım şimdi olay sekip banada gelir.Haklısın valla ben cem abi ye ve asla adminlerle dalga geçmedi geçmem de ama gel bunu şu arkadaşa anlat işte![]()
kaşar mıkes sesini kaşar seni :]
tekrar söylüyorum klasik gezgin topluluğu.Kurunun yanında yaşta yanar, bütün gezginler aynıdır.kaşar mılan ibne normalde hakaret etmem ama o lafından sonra seni çıktığın yere sokarım bilader hayırdır amk @Furkan seni açıkca uyarmış spam konu açma diye adamla taşak geçer gibi napim yazmış bide sen önce forum kurallarına uy spam konu açamayacıgını anla sonra gel burda kim banlansın kalsın öyle konuş sanamı kalmış amq kimin banlanıp kimin kalacağı @rus dediği gibi ne bu amacın galyana getiriyorsun milleti o adam mastera kasmak için ne kadar uğraştı konu açtı biliyor musun
gelip burda bi **Küfürbaz** bi ilan açıp onu banlayın şunu banlayın diyemezsin burda adminleri etiketle en doğrusu neyse onu yapar bence burda suç sende adamı tahrik ediyorsun aq açıkca seni uyarmış spam yapma diye instacı mizahçı ergenler gibi napim diyorsun adamı tahrik ediyorsun banada sana küfür etmedigim halde bile kaşar diyecek kadar düşmüşsün tek diyeceğim yazık kafana
tekrar söylüyorum klasik gezgin topluluğu.

okuyun varsa özetini atsın QQQQQQkaşar mılan ibne normalde hakaret etmem ama o lafından sonra seni çıktığın yere sokarım bilader hayırdır amk @Furkan seni açıkca uyarmış spam konu açma diye adamla taşak geçer gibi napim yazmış bide sen önce forum kurallarına uy spam konu açamayacıgını anla sonra gel burda kim banlansın kalsın öyle konuş sanamı kalmış amq kimin banlanıp kimin kalacağı @rus dediği gibi ne bu amacın galyana getiriyorsun milleti o adam mastera kasmak için ne kadar uğraştı konu açtı biliyor musun
gelip burda bi **Küfürbaz** bi ilan açıp onu banlayın şunu banlayın diyemezsin burda adminleri etiketle en doğrusu neyse onu yapar bence burda suç sende adamı tahrik ediyorsun aq açıkca seni uyarmış spam yapma diye instacı mizahçı ergenler gibi napim diyorsun adamı tahrik ediyorsun banada sana küfür etmedigim halde bile kaşar diyecek kadar düşmüşsün tek diyeceğim yazık kafana
tekrar söylüyorum klasik gezgin topluluğu.
toxic bebenin tekisin acınıyorsun farkındaysan forumda kimse tarafından siklenmiyorsun zımparayla 31 çeksen hayata daha çok yararlı olursunokuyun varsa özetini atsın QQQQQQ
ne alaka kafasız Seniii Fazla Kudurmuşsun Ne bu şiddet Celall.))))toxic bebenin tekisin acınıyorsun farkındaysan forumda kimse tarafından siklenmiyorsun zımparayla 31 çeksen hayata daha çok yararlı olursun
instagramdan bana ulaşırsan sevinirimne alaka kafasız Seniii Fazla Kudurmuşsun Ne bu şiddet Celall.))))
KQKQQIQIQJQJQIinstagramdan bana ulaşırsan sevinirim) @revonzylegend
helal aferim yorum kasıninstagramdan bana ulaşırsan sevinirim) @revonzylegend
benim yorum atmamın sana bi faydası olmuyor kihelal aferim yorum kasın
amacın ne amk kaşmeriateş olsan cirmin kadar yer yakarsınbenim yorum atmamın sana bi faydası olmuyor kiamacın ne amk kaşmeri
orospu olsan anca kendi etrafında dolanırsın.ateş olsan cirmin kadar yer yakarsın
🤣
azcık götün yerse yaz bakayım ig den kim kimi yakıyorateş olsan cirmin kadar yer yakarsın
🤣