Gezginler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chat kapatılsın demiyoruz yeni bir chat açılsın o 10 gün içerisinde zaten kuralları okur level 2 olur bizim olduğumuz chate gelir
Arkadaşların bana demek istedikleri bu, gezginlere chat kapatılsın ve adamlar soru sormasın, chatten soru sormazlarsa pmden soracaklar bu sefer pm mi kapattıracaklar, ne yapacaklar?

Chat kapatılsın demiyoruz yeni bir chat açılsın o 10 gün içerisinde zaten kuralları okur level 2 olur bizim olduğumuz chate gelir
Az önceki arkadaşımız ben bu teklifimi sunduğumda kapitalist demişti, ben gezginleri savunmuyorum bakın, anlıyorum sizi ama gezginleri genelleme yapmanız hoşuma gitmiyor. Gezgin olarak(şuanlık) sizlerin bütün gezginlere laf etmesine gıcık oluyorum seni bilemem Furkan, konularıma kötü yorum falan yapmadın, fakat diğer arkadaşlarımız öyle değiller adam direk girdi hepsi bokumu yesin diyerek ben buna son verdirmek istiyorum işte.

Az önceki arkadaşımız ben bu teklifimi sunduğumda kapitalist demişti, ben gezginleri savunmuyorum bakın, anlıyorum sizi ama gezginleri genelleme yapmanız hoşuma gitmiyor. Gezgin olarak(şuanlık) sizlerin bütün gezginlere laf etmesine gıcık oluyorum seni bilemem Furkan, konularıma kötü yorum falan yapmadın, fakat diğer arkadaşlarımız öyle değiller adam direk girdi hepsi bokumu yesin diyerek ben buna son verdirmek istiyorum işte.
Ben Asla her gezgin için aynı şeyi demiyorum ama çoğu öyle bu sorunu çözmek için en kolay yöntem bu yani yeni kayıt olanlar için diyorum bunu + ben gezginlere de arada yardımcı oluyorum birisi sorduğu zaman bana özelden ayıp olmasın diye kısaca anlatıyorum ama bazıları cc vb şeyler istiyor yasak diyoruz küfür eder , adam ard arda konu açar uyarırız napim der sinirden söveriz ben bu olay yüzünden hem ban yedim hem tikim gitti ama başkaları aynı şeyi yaşamaması için bi çözüm üretiyoruz bana kim sorarsa ben düzgünce yardımcı oluyorum genelleme yapmamızın sebebi kim nasıl birisi bilmiyoruz o yüzden

kapitalist derken şakasına demiştim aga

Bu konuda yapılan saygısızlık hiçbir forumda affedilemeyeceği gibi burada da affedilemez. Rütbelerin birbirine üstünlüğü yok. Rütbelerin amacı rekabeti artırmak sadece. Bu yüzden sürekli "gezginler ...." gibi cümleler kuranları görmezden gelemeyeceğim artık. Eminim Mectruy da konuyu görünce küplere binmiştir fakat o forum içiyle pek ilgilenmediğinden bir şey yazmamış. Gezginlerden şikayetçi olan arkadaşlar hakkında günde onlarca rapor geliyor hepsi de küfür üzerine. Madem rankınız yüksek, madem forumda statünüzün yüksek olduğunu sanıyorsunuz o zaman örnek olun. Unutmayın RANK dediğiniz şey sadece css kodundan ibarettir. Önemli olan kişinin kendi saygınlığını korumasıdır. Konuda "veletlik" yapanları son kez görmezden geleceğim umarım ki aynı hatalar tekrarlanmaz.

Son kez söylüyorum SPYHACKERZ gibi bir oluşum hiç bir üyeye muhtaç değildir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Bu yüzden sakın "kemik kitle" ve "biz gidersek kimse kalmaz" gibi düşüncelere kapılmayın. Ben 5 yıldır buradayım kimler geldi kimler gitti çoğunun ismi bile unutuldu. Foruma belli bir emek vermişsiniz rütbeniz yükselmiş kimisi sadece instagram konusu açmış prim kasmış kimisi kaliteli konular açmış kendi bilgisiyle yükselmiş. Belli bir yere gelmişsiniz kendinize yazık etmeyin. Kısaca forumda barınmak istiyorsanız saygılı olmaya özen gösterin tek gayeniz chatboxu kahvehane olarak kullanmak olmasın. Kendinizi geliştirmeye odaklanın bizi de zor durumda bırakmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,707Konular
3,270,496Mesajlar
315,955Kullanıcılar
daniellz22Son Üye
Üst Alt