Termux'ta Sohbet etme

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere harika bir konudan bahsedeceğim konumuz termux'ta sohbet etme ilk öncelikle aşağıdaki kodu giriyoruz. KOD: apt-get install irssi (bu kod irssi...

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere harika bir konudan bahsedeceğim konumuz termux'ta sohbet etme ilk öncelikle aşağıdaki kodu giriyoruz.
KOD:
apt-get install irssi
(bu kod irssi paketini indirir.irssi paketi sohbet etmemize yarayan bir paketdir.)
İkinci adım olarak irssi mizi bir servere bağlamamız gerek İrc serverleri internetten araştırabilirsiniz ben freenode.net'i kullanıcam.
KOD:
irssi -c irc.freenode.net
Diyoruz ve sonra bağlandığımızdan emin olmak için join #"site adı" deyip kontrol ediyoruz ve tamamdır.

Wıhoayem heçkır sohbet ortamı emarex yıl olmuş 2018 hala irc kullanan var mı aq bide buna UnderGround diyen akıllı bir tayfa var

Gizlenmediğim için ben pek bilmiyorum. Ama hack.chat kullandık bir ara. Sistem geçici olarak oda açıp tüm kullanıcılar sistemden çıktıktan sonra mesajlar ile birlşktb odayı siliyor. Gayet güzel bide proxy ile gir tadından yenmez. Ama gizlenir misiniz? Tabiki Hayır xD

131,644Konular
3,270,079Mesajlar
315,688Kullanıcılar
AathivithyahSon Üye
Üst Alt