Termux'ta Sohbet etme

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere harika bir konudan bahsedeceğim konumuz termux'ta sohbet etme ilk öncelikle aşağıdaki kodu giriyoruz.
KOD:
apt-get install irssi
(bu kod irssi paketini indirir.irssi paketi sohbet etmemize yarayan bir paketdir.)
İkinci adım olarak irssi mizi bir servere bağlamamız gerek İrc serverleri internetten araştırabilirsiniz ben freenode.net'i kullanıcam.
KOD:
irssi -c irc.freenode.net
Diyoruz ve sonra bağlandığımızdan emin olmak için join #"site adı" deyip kontrol ediyoruz ve tamamdır.

Rating - 0%
Wıhoayem heçkır sohbet ortamı emarex yıl olmuş 2018 hala irc kullanan var mı aq bide buna UnderGround diyen akıllı bir tayfa var

Rating - 0%
Wıhoayem heçkır sohbet ortamı emarex yıl olmuş 2018 hala irc kullanan var mı aq bide buna UnderGround diyen akıllı bir tayfa var
irc gibi takip edilmesi zor yeni nesil bir yazılım biliyor musun? söyle kullanalım o zaman. ayrıca devlet kontrolü altında olmayan

Rating - 0%
irc gibi takip edilmesi zor yeni nesil bir yazılım biliyor musun? söyle kullanalım o zaman. ayrıca devlet kontrolü altında olmayan
Kanka fazla film izliyorsun heralde :D Eliyle koymuş gibi bulurlar seni. Devlet kontrolü olmayan birçok chat var. Ama istediği zaman bulabilirler. IRC Güvenlik açısından sadece odalar şifreleniyor. Buda engel değil.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Kanka fazla film izliyorsun heralde :D Eliyle koymuş gibi bulurlar seni. Devlet kontrolü olmayan birçok chat var. Ama istediği zaman bulabilirler. IRC Güvenlik açısından sadece odalar şifreleniyor. Buda engel değil.
İm haking the fbi
fuck the systrem
haktiviszt
elliot mrtopotop
who am i mrx

Rating - 0%
telegram secret chat var ama pcde yok, tam olarak izlenilmiyor.

Rating - 0%
Gizlenmediğim için ben pek bilmiyorum. Ama hack.chat kullandık bir ara. Sistem geçici olarak oda açıp tüm kullanıcılar sistemden çıktıktan sonra mesajlar ile birlşktb odayı siliyor. Gayet güzel bide proxy ile gir tadından yenmez. Ama gizlenir misiniz? Tabiki Hayır xD

Rating - 0%
Olum zaten biliyorum İrc'nin eskidigini benim amacım bilmeyenlerin böyle bi şey olduğunu bilsin öğrensin diye yani bilgi amaçlı yayımladım.İrc yi bilmeyenlerin öğrenmesi için

131,628Konular
3,269,877Mesajlar
315,633Kullanıcılar
Üst Alt