Memnuniyet, Şikayet ve Öneri Değerlendirmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üye olmuş gezginlere kesinlikle direkt chatte konuşma izni verilmemeli forumda hiç bir araştırma yapmadan direkt chatte yardım dilenen insan doluyor, eğer chatti yeni gelen üyelere örneğin 1 haftalığına kapatırsanız hem o adam forumda araştırma yapmak zorunda kalıcak forumda ki etkileşim artıcak hem de chat ortamı bi nebzede olsa sağlıklı bir ortam kazanıcak

Yeni üye olmuş gezginlere kesinlikle direkt chatte konuşma izni verilmemeli forumda hiç bir araştırma yapmadan direkt chatte yardım dilenen insan doluyor, eğer chatti yeni gelen üyelere örneğin 1 haftalığına kapatırsanız hem o adam forumda araştırma yapmak zorunda kalıcak forumda ki etkileşim artıcak hem de chat ortamı bi nebzede olsa sağlıklı bir ortam kazanıcak
Dediğim gibi bu konu daha önce açıldı ve oybirliğiyle reddedildi. Tabii ki sizin canınızı sıkabilir ama bilgisize bilgi öğretmek, harika bir iştir. En azından konuya yönlendirebilirsiniz. Uğraşamam diyorsanız da görmezden gelebilirsiniz ki bunu asla yapmayın rica ederiz... Ya da yardım kategorimize konu açmasını söyleyebilirsiniz. Teşekkür ederizzz...

Maalesef o torpil genellikle eski (10 yıllık forum üyeleri, eski yöneticilere) yapılıyor sadece diye biliyorum. E bizahmet onlara da bir tik verilmeli. Tabi yönetime kalmış. Teşekkür ederiz öneriniz için.
onlara tabii ki tik verilmeli tik verilmesine karşı değilim adminler veya yöneticiler güveniyorsa ben de güvenirim lakin rütbe yükseltilmesi biraz saçma değil mi sence de neticede insanlar emek verip rütbelerini kasıyor. İlgi ve alakandan dolayı teşekkürler umarım daha üst yetkilere ulaşırsın senin gibi ilgili birini owner olarak görmek çok güzel olur

telefonda site inanılmaz kasıyor bi apk yükleyip koysanız ayrıca çok zor kullanışlı konu açma kısmında beğenme şeyini bile ekleyemiyorum biraz daha basit arayüz olsa

onlara tabii ki tik verilmeli tik verilmesine karşı değilim adminler veya yöneticiler güveniyorsa ben de güvenirim lakin rütbe yükseltilmesi biraz saçma değil mi sence de neticede insanlar emek verip rütbelerini kasıyor. İlgi ve alakandan dolayı teşekkürler umarım daha üst yetkilere ulaşırsın senin gibi ilgili birini owner olarak görmek çok güzel olur
Teşekkür ederim güzel görüşlerin için. Tabi rütbe yükseltmelerini tanıdık olursa owner yapıyor. Genelde yönetici alımlarını Admin yapar, 10 yıllık bir üye bence direk legend olmalı. Şahsen ben legend verirdim. Tabii ownerimize kalmış o nasıl öngörüyorsa o şekilde olmalı diye düşünüyorum. Ownerimizin bir bildiği vardır :) kimseyi boş yere uplamıyoruz rütbesini, duyurularda spam konusunda boş kasan arkadaşlara uyguladığımız yaptırımlara bakabilirsiniz.. Tekrardan teşekkürler.

Konu silme gelmeli elim deyiyor yanlışıkla konu açıyorum veya hide alamıyorum çok oluyor bu şekilde
Güvenlik nedeniyle onu yapamayız, belirli bir saniye içinde editleme hakkınız var okadar, bazen üye 100 konu açıyor sonra spya küstüm diyip konularını silmek istiyor, silincede google amca bize ceza veriyor bu yüzden silme yok sadece süreli edit hakkı var, edit süresini biraz daha uzatabilirim okdar.

telefonda site inanılmaz kasıyor bi apk yükleyip koysanız ayrıca çok zor kullanışlı konu açma kısmında beğenme şeyini bile ekleyemiyorum biraz daha basit arayüz olsa
Beğenme komutları [.REPLYANDTHANKS] ve [./REPLYANDTHANKS] veyahut [.REPLY] [.HIDETHANKEE şeklinde ekleyebilirsiniz. Kasma için apk çıkarılması konusu değerlendirilebilir bence. Teşekkürler öneriniz için.

performans iyleştirme çabalarımız devam ediyor, 2 tane gif reklam var oda kasmasında biraz etken ediyor, sunucu masrafları için reklam koyuyoruz, ancak dediğim gibi performans iyleştirme konusuna önem veriyoruz daha iyi olacak yakında.

Teşekkür ederim güzel görüşlerin için. Tabi rütbe yükseltmelerini tanıdık olursa owner yapıyor. Genelde yönetici alımlarını Admin yapar, 10 yıllık bir üye bence direk legend olmalı. Şahsen ben legend verirdim. Tabii ownerimize kalmış o nasıl öngörüyorsa o şekilde olmalı diye düşünüyorum. Ownerimizin bir bildiği vardır :) kimseyi boş yere uplamıyoruz rütbesini, duyurularda spam konusunda boş kasan arkadaşlara uyguladığımız yaptırımlara bakabilirsiniz.. Tekrardan teşekkürler.
Rica ederim, kolay gelsin :)

Bana da bir cevap be İntelligence ne dersin kalkacak mı torpil olayı ?
Torpil olayı genelde ben izin vermiyorum hatta daha önce tespit edip rütbesini söktüğüm kişiler oldu, ancak bazen forumun daha hızlı ilerlemesi açısında stratejik olarak bize katkı sağlayacak ve karşılıklı çıkar sağlayabileceğimiz kişilere iltimas geçiliyor ama bu hak yediğimiz için değil asla ! sadece spyın daha hızlı büyümesine ve ilerlemesine katkı sunacak durumlardan dolayı. Bize bu aileyi büyütmek ve güçlü tutmak için planlar yapıyoruz herşey öyle yüzeysel değil gerçekten saatlerce düşündüğüm zamanlar oluyor bitek ben değil diğer yöneticilerde aynı şekilde düşünüyor.

Torpil olayı genelde ben izin vermiyorum hatta daha önce tespit edip rütbesini söktüğüm kişiler oldu, ancak bazen forumun daha hızlı ilerlemesi açısında stratejik olarak bize katkı sağlayacak ve karşılıklı çıkar sağlayabileceğimiz kişilere iltimas geçiliyor ama bu hak yediğimiz için değil asla ! sadece spyın daha hızlı büyümesine ve ilerlemesine katkı sunacak durumlardan dolayı. Bize bu aileyi büyütmek ve güçlü tutmak için planlar yapıyoruz herşey öyle yüzeysel değil gerçekten saatlerce düşündüğüm zamanlar oluyor bitek ben değil diğer yöneticilerde aynı şekilde düşünüyor.
Cevaplandırdığın için teşekkür ederim abi, kolay gelsin

valla öneri çok da pek takan olmuyor. default temasına edit yapılıp css ranklar kullanılabilirdi. belirli kategorideki konular moderatör onaylı olabilirdi. Forumun anasayfası 8200 satır koddan oluşuyor. ana sayfadan chat'i kaldırıp /chat/ sayfasına hatta url yapılandırması bölümünden /sohbet/ diye de değişebilir. uyarı alan kişiler uyarı bitiş süresince forumda konu/mesaj atmamalı. bunun da ayarı var. ingilizce kısımlar türkçeleştirilmeli. forum nüfusu arttığı için sıkı yönetim ilan edilmeli. tek yanlış yapan affedilmemeli. moderatör onaylı konular google'dan user çekecek biçimde editlenip yayınlanmalı.

valla öneri çok da pek takan olmuyor. default temasına edit yapılıp css ranklar kullanılabilirdi. belirli kategorideki konular moderatör onaylı olabilirdi. Forumun anasayfası 8200 satır koddan oluşuyor. ana sayfadan chat'i kaldırıp /chat/ sayfasına hatta url yapılandırması bölümünden /sohbet/ diye de değişebilir. uyarı alan kişiler uyarı bitiş süresince forumda konu/mesaj atmamalı. bunun da ayarı var. ingilizce kısımlar türkçeleştirilmeli.
Teşekkür ederiz, bu şekilde toplu önerilerinizi öneriye toplu olarak açın. Bizzat ben ulaştıracağım özür dileriz cevap veremediğimizden dolayı...

1. yeni rütbe rozetleri hiç güzel değil bence dün gece birşey yaptınız o çok güzeldi
2. 1611492561949.png burası küçük harflerle yazılabilir

3.1611492606356.png ingilizce textler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,883Konular
3,272,273Mesajlar
316,472Kullanıcılar
mehmet99123Son Üye
Üst Alt