Herkese Merhaba, R10 Davetiye kodu satılıktır. Fiyat: 10 TL Stok: 1 (Hergun yenilenir yenilendiği de yorumda belirtilir.) Ödeme Yöntemi: Papara NO Referanslar: @hacklink...

Herkese Merhaba, R10 Davetiye kodu satılıktır.

Fiyat: 10 TL
Stok: 1 (Hergun yenilenir yenilendiği de yorumda belirtilir.)
Ödeme Yöntemi: Papara NO

Referanslar: @hacklink
Direk Papara Hesap Numarasına Gönderme yapmanız gerekir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaş güvenilir ödemeyi almadan kodu teslim edip test ettirdi bu iyi niyetini kötüye kullanan arkadaşlar olabilir forumda bidaha yapma öyle. Sadece 5 dakikada ticaretimiz bitti +ref veriyorum bu çocuğa bir şey diyen karşısında beni bulur.

Arkadaş güvenilir ödemeyi almadan kodu teslim edip test ettirdi bu iyi niyetini kötüye kullanan arkadaşlar olabilir forumda bidaha yapma öyle. Sadece 5 dakikada ticaretimiz bitti +ref veriyorum bu çocuğa bir şey diyen karşısında beni bulur.
Birdaha Gönderme Yaparsan Eline Veririm Çocuk Senin Sustukca Allah Kesiliyorsunuz Çık Karşıma Sen Kimsin Lan çee

Reis tamam sende 50 TL'ye sattığın şeyi 5 TL'ye sattık diye bukadar kızma
Ne Kızıcam Olum Hayırlı Satışlar Bile Dedim , + Olarak Hiç Sıkıntı Değil İstersen Bedava Ver Milletin İşi Görünsün Yeter Beni Tanısan Böyle Bir Şey Demezsin Zaten Forumda Ücretli Scriptleri Methodları Ben Kendim Kodlayıp Freee Veriyorum Neyin Kafası Bu Kardeşim?

133,384Konular
3,281,935Mesajlar
318,965Kullanıcılar
alex1350Son Üye
Üst Alt