Bence ucuz değil hergun 4-5 kod başvurusu yapıyorum 3 tanesi onaylanıyorUcuza satıyorsun
Sonuçta verdim ama?Çekilişi Kazandığımız İçin Bizi Referans Olarak Göstermemelisin.
Bu Sana Ref Olduğumuzu Kanıtlamıyor Ama Dostum Evet Verdin Doğru Ama Olası Bir Dolandırıcılıkta Biz Suçlu OluruzSonuçta verdim ama?
Suanlik stok kalmadı ama şimdiden alabilirsiniz 2-3 saat içinde veririm.Şuan hala elinizde var mıdır ? yardımcı olabilir misiniz ?
fiyat nedir?Suanlik stok kalmadı ama şimdiden alabilirsiniz 2-3 saat içinde veririm.
Instagram'dan yazabilirsinizfiyat nedir?
edit : fiyat yazıyormuş pardon
LQŞEWŞÖLQWEŞÖLkullanılmış verdin bize ?
Öğlen verdim akşam baktı Hallediyoruz? :dLQŞEWŞÖLQWEŞÖL
Birdaha Gönderme Yaparsan Eline Veririm Çocuk Senin Sustukca Allah Kesiliyorsunuz Çık Karşıma Sen Kimsin LanArkadaş güvenilir ödemeyi almadan kodu teslim edip test ettirdi bu iyi niyetini kötüye kullanan arkadaşlar olabilir forumda bidaha yapma öyle. Sadece 5 dakikada ticaretimiz bitti +ref veriyorum bu çocuğa bir şey diyen karşısında beni bulur.

Reis tamam sende 50 TL'ye sattığın şeyi 5 TL'ye sattık diye bukadar kızmaBirdaha Gönderme Yaparsan Eline Veririm Çocuk Senin Sustukca Allah Kesiliyorsunuz Çık Karşıma Sen Kimsin Lan![]()
Ne Kızıcam Olum Hayırlı Satışlar Bile Dedim , + Olarak Hiç Sıkıntı Değil İstersen Bedava Ver Milletin İşi Görünsün Yeter Beni Tanısan Böyle Bir Şey Demezsin Zaten Forumda Ücretli Scriptleri Methodları Ben Kendim Kodlayıp Freee Veriyorum Neyin Kafası Bu Kardeşim?Reis tamam sende 50 TL'ye sattığın şeyi 5 TL'ye sattık diye bukadar kızma
Bi DM baksan......kardeş hesap nerde kardeş![]()