-
vec
GodFather
2 asker soğuktan donarak vefat ediyor normalleştirilmeye çalışılıyor askerlerimiz vefat ederken koltukların sefasını sürün amk
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
2 asker soğuktan donarak vefat ediyor normalleştirilmeye çalışılıyor askerlerimiz vefat ederken koltukların sefasını sürün amk
Türkiye de adalet yokki kimsenin götü yemiyor cumhur başkanına laf söylemeye dolar 2 tl oldu diye ecevite yazar kasa atanlar niye atamıyor şimdiBurada adalet sadece sarayların ismi. Biz buradan ne yazarsak yazalım kimse umursamayacak. Birlik olup diş göstermedikçe daha kötülerini de göreceğiz..
Amin abisözün bittiği yer.. allah rahmet eylesin....
Bir şeyleri düzeltmek istiyorlarsa, ilk başta gelecek nesli kurtarmak adına sistemi değiştirecekler. Esnek bir sistem getirecekler öğrenciler ferah şekilde ilerleyecek, üstüne ver imkanı bak bakalım neler olur ülkede. Bu forumdaki birçok kişiye imkan verilse neler neler yapar fakat maalesef.Türkiye de adalet yokki kimsenin götü yemiyor cumhur başkanına laf söylemeye dolar 2 tl oldu diye ecevite yazar kasa atanlar niye atamıyor şimdi
amerika niye gelişiyor adamlar senin gibi değil ki Türkiye de bir hacker mesela bir yeri hackliyor hop içeri yada para cezası onuda geçtim elektronik eşyaları alıyorlar amerikada öyle değil sana iş imkanı veriyorlar yav mailime mesaj gelmiş amerikada çalışmak istermisiniz maaşınızda %70 artış kim gitmez sen böyle herkesin önünü kapatırsan herkes giderBir şeyleri düzeltmek istiyorlarsa, ilk başta gelecek nesli kurtarmak adına sistemi değiştirecekler. Esnek bir sistem getirecekler öğrenciler ferah şekilde ilerleyecek, üstüne ver imkanı bak bakalım neler olur ülkede. Bu forumdaki birçok kişiye imkan verilse neler neler yapar fakat maalesef.
ii dedin kral tam açıklamasını yapmışsın vallahaBir şeyleri düzeltmek istiyorlarsa, ilk başta gelecek nesli kurtarmak adına sistemi değiştirecekler. Esnek bir sistem getirecekler öğrenciler ferah şekilde ilerleyecek, üstüne ver imkanı bak bakalım neler olur ülkede. Bu forumdaki birçok kişiye imkan verilse neler neler yapar fakat maalesef.

amerika niye gelişiyor adamlar senin gibi değil ki Türkiye de bir hacker mesela bir yeri hackliyor hop içeri yada para cezası onuda geçtim elektronik eşyaları alıyorlar amerikada öyle değil sana iş imkanı veriyorlar yav mailime mesaj gelmiş amerikada çalışmak istermisiniz maaşınızda %70 artış kim gitmez sen böyle herkesin önünü kapatırsan herkes gider
tema.ninja'yı hacklediğimde dava açacaklarını söylediler direk. Kardeşim açığı belirtir misin, neden hackledin falan değil direk dava hooop amcalar.. Salak saçma insanlar..

Abi ballıyız veya kaçabildik diyelim, çevremdeki herkesi aldılar. En fazla ben bastım. Düz ip girdim her yere yine de böyle oldu sonuçlar, bakalım daha neler olacak..türkiyede bile değil onların merkezi, taşımışlar ingiltereye, sonrada dava öylemi![]()
dağı taşı bombalayıp haberlerde bilmem kaç terorist etkisiz hale getirildi diyorlar çıldırıyorum kendi ülkemiz kendi halkını kandırıyorKardeşim bilmem kaç tuvaletli saraya verecekleri paranın %1ini vaktinde bize verseydiler analarını nasıl sikiyorduk bak sınırda onların. Ben askerliği Şırnak sınırda yaptım yaklaşık 3 sene önce tankçı olarak. Atış yapmaya çıkıyorduk orospu çocukları mağaraya mühimmat sokup çıkarıyorlardı.
Askerler ölmek için maaş alıyor diyen ben akp milletvekilinden ne beklersin ben onun anasını yordamını sikerim kendi yatarak 18 bin tl maaş alıyor askerlerimiz o soğukta bizim götümüz rahat etsin diye şehit oluyor aldığı maaş 5 bin tl nerde adalet bana burda adalet göster havalimanı demişsin Türkiye de dolu havalimanı var yarısı yabancıların Türklerin değilAllah rahmet eylesin ama yönetimi şuçlamanın anlamı yok o orospu çoçukları yüzünden nöbet tutuyorlar america ve sayre gibi ülkeler yüzünden ülkemiz böyle he yönetimde şuç varmı var az çokta var ama icrate bakınca süperiz yarın dünyanın en büyük havalimanı açılcak ve şehitler ölmez vatan bölünmez lütfen birazcık gözünüzü açın at yarışındaki atlar gibi gözlük takmayalım dümdüz bakmayalım etrafında bakalım ' Şehitler ölmez vatan bölünmez'
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=328896554355641&id=533747063447487 bunu izlermisin kardeşimuzun adam suriyeliye gelince,kendi emekli maaşına gelince para var 3 5 emekçinin parasına gelince para yok onlar para sıçarken olan vatan evlatlarına oluyor başka birşey degil.
Ben sana yönetim şuçlu değil demedim her devlet karanlıktır askerlerin görevi ise gerekirse ölmektir hani atatürk varya ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum şimdide öyle bu sırada Kuranı kerimde geçer şehitlere ölü demeyin onlar yaşıyor ama siz göremezsiniz devletimden ricamsa o milletvekili hakkında şoruşturma başlatması ama şunu iyi bilki sen ben hatta bu ülkede yaşıyan herkes ölmek için doğmuştur zaten türkler tarihde şavaşçı olarak anılırAskerler ölmek için maaş alıyor diyen ben akp milletvekilinden ne beklersin ben onun anasını yordamını sikerim kendi yatarak 18 bin tl maaş alıyor askerlerimiz o soğukta bizim götümüz rahat etsin diye şehit oluyor aldığı maaş 5 bin tl nerde adalet bana burda adalet göster havalimanı demişsin Türkiye de dolu havalimanı var yarısı yabancıların Türklerin değil
Ama bunlar Atatürk gibi olamaz kardeşimBen sana yönetim şuçlu değil demedim her devlet karanlıktır askerlerin görevi ise gerekirse ölmektir hani atatürk varya ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum şimdide öyle bu sırada Kuranı kerimde geçer şehitlere ölü demeyin onlar yaşıyor ama siz göremezsiniz devletimden ricamsa o milletvekili hakkında şoruşturma başlatması ama şunu iyi bilki sen ben hatta bu ülkede yaşıyan herkes ölmek için doğmuştur zaten türkler tarihde şavaşçı olarak anılır
Türklerin kanında atatürk genleri vardır sen diyorsunki şimdi onlar atatürk olamaz bu ülkenin yönetici şimdi tayyip ama ona saygı duymayılız onu sandıkta şiddetini göstermelisin şehitlerde atatürkün izinden gidiyor askerlerde buna dikkat edelimAma bunlar Atatürk gibi olamaz kardeşim
Sandıkta gösteriyoruz ben vermiyorum sen vermiyorsun ama adam hayla %50Türklerin kanında atatürk genleri vardır sen diyorsunki şimdi onlar atatürk olamaz bu ülkenin yönetici şimdi ****** ama ona saygı duymayılız onu sandıkta şiddetini göstermelisin şehitlerde atatürkün izinden gidiyor askerlerde buna dikkat edelim
ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN2 asker soğuktan donarak vefat ediyor normalleştirilmeye çalışılıyor askerlerimiz vefat ederken koltukların sefasını sürün amk
Amin kardeşim geceleyin annesi kalkıp oğlu üşümesin diye üstünü örtüyor ve onlar donarak şehit oluyor bazıları da buna onlar ölmek için para alıyor demesi zoruma gidiyorALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN![]()
aynen açarız havalimanı 3 gün sonra özelleştiririz fabrikaları satarız her sikimi ithal ederiz ihracata gelince yaprak kıpırdamaz amk,fazla a haber izleme kardeşim onlara kalsak şuanda rusya sınırlarına dayandık rusyayı alıyoruz amkAllah rahmet eylesin ama yönetimi şuçlamanın anlamı yok o orospu çoçukları yüzünden nöbet tutuyorlar america ve sayre gibi ülkeler yüzünden ülkemiz böyle he yönetimde şuç varmı var az çokta var ama icrate bakınca süperiz yarın dünyanın en büyük havalimanı açılcak ve şehitler ölmez vatan bölünmez lütfen birazcık gözünüzü açın at yarışındaki atlar gibi gözlük takmayalım dümdüz bakmayalım etrafında bakalım ' Şehitler ölmez vatan bölünmez'