2 asker soğuktan donarak vefat ediyor normalleştirilmeye çalışılıyor askerlerimiz vefat ederken koltukların sefasını sürün amk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye de adalet yokki kimsenin götü yemiyor cumhur başkanına laf söylemeye dolar 2 tl oldu diye ecevite yazar kasa atanlar niye atamıyor şimdi
Bir şeyleri düzeltmek istiyorlarsa, ilk başta gelecek nesli kurtarmak adına sistemi değiştirecekler. Esnek bir sistem getirecekler öğrenciler ferah şekilde ilerleyecek, üstüne ver imkanı bak bakalım neler olur ülkede. Bu forumdaki birçok kişiye imkan verilse neler neler yapar fakat maalesef.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bir şeyleri düzeltmek istiyorlarsa, ilk başta gelecek nesli kurtarmak adına sistemi değiştirecekler. Esnek bir sistem getirecekler öğrenciler ferah şekilde ilerleyecek, üstüne ver imkanı bak bakalım neler olur ülkede. Bu forumdaki birçok kişiye imkan verilse neler neler yapar fakat maalesef.
amerika niye gelişiyor adamlar senin gibi değil ki Türkiye de bir hacker mesela bir yeri hackliyor hop içeri yada para cezası onuda geçtim elektronik eşyaları alıyorlar amerikada öyle değil sana iş imkanı veriyorlar yav mailime mesaj gelmiş amerikada çalışmak istermisiniz maaşınızda %70 artış kim gitmez sen böyle herkesin önünü kapatırsan herkes gider

ii dedin kral tam açıklamasını yapmışsın vallahaçee
Bir ülkenin gelişmesini istiyolarsa eğitimi tamamen düzenlemeleri lazım xd

amerika niye gelişiyor adamlar senin gibi değil ki Türkiye de bir hacker mesela bir yeri hackliyor hop içeri yada para cezası onuda geçtim elektronik eşyaları alıyorlar amerikada öyle değil sana iş imkanı veriyorlar yav mailime mesaj gelmiş amerikada çalışmak istermisiniz maaşınızda %70 artış kim gitmez sen böyle herkesin önünü kapatırsan herkes gider

tema.ninja'yı hacklediğimde dava açacaklarını söylediler direk. Kardeşim açığı belirtir misin, neden hackledin falan değil direk dava hooop amcalar.. Salak saçma insanlar..

• Like
Tepkiler: vec
2 tane sehit veriyoruz kimsenin sikinde degil
Ama amina kodumun Amy Winehouse'i ölünce herkes üzülüyo
Lan nasi bi ülkede yasiyoruz biz ya ?
belkide bundan 20 yil sonra Ne Mutlu Türk'üm diyene bile diyemicez
ne diyim ki Allah sonumuzu hayir etsin

Kardeşim bilmem kaç tuvaletli saraya verecekleri paranın %1ini vaktinde bize verseydiler analarını nasıl sikiyorduk bak sınırda onların. Ben askerliği Şırnak sınırda yaptım yaklaşık 3 sene önce tankçı olarak. Atış yapmaya çıkıyorduk orospu çocukları mağaraya mühimmat sokup çıkarıyorlardı.

Kardeşim bilmem kaç tuvaletli saraya verecekleri paranın %1ini vaktinde bize verseydiler analarını nasıl sikiyorduk bak sınırda onların. Ben askerliği Şırnak sınırda yaptım yaklaşık 3 sene önce tankçı olarak. Atış yapmaya çıkıyorduk orospu çocukları mağaraya mühimmat sokup çıkarıyorlardı.
dağı taşı bombalayıp haberlerde bilmem kaç terorist etkisiz hale getirildi diyorlar çıldırıyorum kendi ülkemiz kendi halkını kandırıyor

Hayır, ben ondan ziyade askerin a sını umursamayıp, bir şehit ve ya birden fazla şehit haberi gelince üzülüp sözde twit atan, "Şehidim şehidim" diye gezinip askere polise saygı duymayan tiplerden nefret ediyorum. Sözlendim, yakında evlilik askerlik var. Ve ben uzman çavuş olursam şehit düşersem böyle insanlık yoksunu ya da insanlıktan hevesini alamayan şuursuzlar lütfen benim için bir şey demesin mümkünse. Lafım buradan ve ya sağdan soldan birisine değildir. Sadece tumburuk görl morq gibi zihniyete sahip olan "yapmacık" atatürkçü diye gezinip aslında bir sik bilmeyen avelleredir.

"Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir."

Hepinize iyi günler dostlar.

Asker Şehit olmak için maaş alıyor diyen o milletvekilinin ağzını yüzünü sikim bunu diyen akp milletvekili kim olacak başka inanmayan varsa

Allah rahmet eylesin ama yönetimi şuçlamanın anlamı yok o orospu çoçukları yüzünden nöbet tutuyorlar america ve sayre gibi ülkeler yüzünden ülkemiz böyle he yönetimde şuç varmı var az çokta var ama icrate bakınca süperiz yarın dünyanın en büyük havalimanı açılcak ve şehitler ölmez vatan bölünmez lütfen birazcık gözünüzü açın at yarışındaki atlar gibi gözlük takmayalım dümdüz bakmayalım etrafında bakalım ' Şehitler ölmez vatan bölünmez'

Allah rahmet eylesin ama yönetimi şuçlamanın anlamı yok o orospu çoçukları yüzünden nöbet tutuyorlar america ve sayre gibi ülkeler yüzünden ülkemiz böyle he yönetimde şuç varmı var az çokta var ama icrate bakınca süperiz yarın dünyanın en büyük havalimanı açılcak ve şehitler ölmez vatan bölünmez lütfen birazcık gözünüzü açın at yarışındaki atlar gibi gözlük takmayalım dümdüz bakmayalım etrafında bakalım ' Şehitler ölmez vatan bölünmez'
Askerler ölmek için maaş alıyor diyen ben akp milletvekilinden ne beklersin ben onun anasını yordamını sikerim kendi yatarak 18 bin tl maaş alıyor askerlerimiz o soğukta bizim götümüz rahat etsin diye şehit oluyor aldığı maaş 5 bin tl nerde adalet bana burda adalet göster havalimanı demişsin Türkiye de dolu havalimanı var yarısı yabancıların Türklerin değil

uzun adam suriyeliye gelince,kendi emekli maaşına gelince para var 3 5 emekçinin parasına gelince para yok onlar para sıçarken olan vatan evlatlarına oluyor başka birşey degil.

Askerler ölmek için maaş alıyor diyen ben akp milletvekilinden ne beklersin ben onun anasını yordamını sikerim kendi yatarak 18 bin tl maaş alıyor askerlerimiz o soğukta bizim götümüz rahat etsin diye şehit oluyor aldığı maaş 5 bin tl nerde adalet bana burda adalet göster havalimanı demişsin Türkiye de dolu havalimanı var yarısı yabancıların Türklerin değil
Ben sana yönetim şuçlu değil demedim her devlet karanlıktır askerlerin görevi ise gerekirse ölmektir hani atatürk varya ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum şimdide öyle bu sırada Kuranı kerimde geçer şehitlere ölü demeyin onlar yaşıyor ama siz göremezsiniz devletimden ricamsa o milletvekili hakkında şoruşturma başlatması ama şunu iyi bilki sen ben hatta bu ülkede yaşıyan herkes ölmek için doğmuştur zaten türkler tarihde şavaşçı olarak anılır

Ben sana yönetim şuçlu değil demedim her devlet karanlıktır askerlerin görevi ise gerekirse ölmektir hani atatürk varya ben size taaruzu değil ölmeyi emrediyorum şimdide öyle bu sırada Kuranı kerimde geçer şehitlere ölü demeyin onlar yaşıyor ama siz göremezsiniz devletimden ricamsa o milletvekili hakkında şoruşturma başlatması ama şunu iyi bilki sen ben hatta bu ülkede yaşıyan herkes ölmek için doğmuştur zaten türkler tarihde şavaşçı olarak anılır
Ama bunlar Atatürk gibi olamaz kardeşim

Türklerin kanında atatürk genleri vardır sen diyorsunki şimdi onlar atatürk olamaz bu ülkenin yönetici şimdi ****** ama ona saygı duymayılız onu sandıkta şiddetini göstermelisin şehitlerde atatürkün izinden gidiyor askerlerde buna dikkat edelim
Sandıkta gösteriyoruz ben vermiyorum sen vermiyorsun ama adam hayla %50

aynen açarız havalimanı 3 gün sonra özelleştiririz fabrikaları satarız her sikimi ithal ederiz ihracata gelince yaprak kıpırdamaz amk,fazla a haber izleme kardeşim onlara kalsak şuanda rusya sınırlarına dayandık rusyayı alıyoruz amk

sen vermiyon ben vermiyom ulan kim bu yüzde elli?
amına koduğumun yerinde gençler motor alamıyor parasızlıktan çoğu insan hevesini 30 35 inde anca alabiliyor benim okulumdaki suriyeli çocuk eve mercedesle gidiyorken ben sevgilimi neden minibüsle bırakıyorum he?Lafa gelince herkes atatürkçü facebookta profil resmini atatürk yapan atatürkçüyüm diye dolaşır ama ilkelerini bilmez.Şuna bak heryerden bir sorun çıkıyor günde 8 saat okulum var bakın ben yeni döndüm daha okuldan.Blok ders görüyorum 80 dakika ders 5 dakika teneffüs olmak üzere 8 ders amımıza koyuyolar okulda bide aptal hocaların egolarını çekiyoruz.Şu suriyelilerin hepsini alıp parayı basacağınıza ülkedeki durumu iyi olmayan insanlara yardım edebilirdiniz.Biz soba kullanıyoruz belediyeden kömür almaya gittiğimizde kulak misafiri oldum suriyeli bi adamla belediye görevlisi arasında geçen konuşma şu şekilde
-Sen zaten 4 tane belediyeden yardım alıyormuşsun buraya neden geldin?
+biz suriye esad bumbum
tamam suriyelinin söylediğini öylesine yazdımda adamın söylediği gerçekten oldu bu herifler sömürmenin peşinde amına koyim sınıfta suriyeli arkadaş var herifi eve babası mercedesle bırakıyor abisi motorla bırakıyor bende hergün zam gelen akbil ile gidip geliyorum.Tek istediğim adalet ve Türk gencinin kendine gelmesi.TikTokta video çekmektense daha yararlı şeyler ile uğraşsalar instagramda story atıp snapchatte kendini köpek yapıp 3 5 abaza dmden yürüyünce egolarını tatmin etmektense gidip 3 5 kitap okusalar herşey daha güzel olacak.

• Like
Tepkiler: vec
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,210Konular
3,281,354Mesajlar
318,742Kullanıcılar
kmsszdgnSon Üye
Üst Alt