Kıza nasıl açılayım

Merhaba arkadaşlar burası konu dışı onu biliyorumda bir sevdiğim kız var nasıl açılayım ( Bütçe kısıtlı çee) :)

Merhaba arkadaşlar burası konu dışı onu biliyorumda bir sevdiğim kız var nasıl açılayım ( Bütçe kısıtlı çee) :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
direk gidip söyleyince ürküyolar kanka WHQUOEOUWQEQe önce bi muhabbet kurman lazım sonra sevgini belli et eğer karşılık verirse çek konuş kızı zor olmasa gerek çee bol şans

direk gidip söyleyince ürküyolar kanka WHQUOEOUWQEQe önce bi muhabbet kurman lazım sonra sevgini belli et eğer karşılık verirse çek konuş kızı zor olmasa gerek çee bol şans
Eyvallah bütçe kısıtlı birşey alammı kız çok güzel çee site hackliyince fotosunu koycam artık o kadar kapıldım hack yapamıyomya onun yüzüne

Dudaklarına yapış.
Abi istanbulda oturuyorsan çukur dizisini bilion dimi gel bir kahve ısmarlayam orda oturuyom ben yapışıyım abisi geldimi sen dalarsın çee çee
sevdiğin kızsa zaten ya haydar yıcen yada öpücük yicen :D baska yolu yok
O da doğru napalım çee çee
Ben Sevdiğim İçin Dağları Delerdim Ama Sen Bilirsin sadece kız olarak görüyorsan bişey diyemem ben sadece tek kişi severim sen böle görmüyon demekki kanka
Bende tek kişi severimde babası belalı adad
Yarın lamer haberde spyhackerz tecavüze teşvik ediyor diye çıkıyomuşuz hahaha :D
çee çee sdadas yok be

Okulluysanız Okul Ne Olursa Olsun Çıkma Teklifini Duymamalı Yoksa Geri Çekilir Kız Okul Duyarsa Söz KOnusu OLursa.

İlk kızla arkadaş ol kızı tanı felan böyle kankalık derecesine gel ama sakın kanka olma sonra yarra yersin kankalık derecesine felan gel kız seni baya iy felan tanısn sonra kız direk söyle bitti sevgilisiniz

Valla o zaman bir özele veya skyppe gelsen skypeın varsa pmden yaz
skype kapattım aq dün
Emanet Derken diyor aq bu çocuk max 12 yaşında buraya yazıyorum amk. ilkokullu çocuktur lan bu elalemin kızina yavşama oğlum s.kerler adami biyerinden kan alırlar abisi daha küçüksün aklını bu işlerle bozma derslerine çalış
ben onu sormadım iki türlü emanet var bir silah bıçak veya 2 s.. he bu sırada seni rapor etcem aq yeterya hep küfür küfür velede bak ha bu sırada 15 yaşındayım

132,419Konular
3,280,672Mesajlar
317,549Kullanıcılar
Lemo3535Son Üye
Üst Alt