-
isor1234
KRAL !
Merhaba arkadaşlar burası konu dışı onu biliyorumda bir sevdiğim kız var nasıl açılayım ( Bütçe kısıtlı
) 
)
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar burası konu dışı onu biliyorumda bir sevdiğim kız var nasıl açılayım ( Bütçe kısıtlı çee) :)
)
bol şansEyvallah bütçe kısıtlı birşey alammı kız çok güzeldirek gidip söyleyince ürküyolar kanka WHQUOEOUWQEQe önce bi muhabbet kurman lazım sonra sevgini belli et eğer karşılık verirse çek konuş kızı zor olmasa gerekbol şans
site hackliyince fotosunu koycam artık o kadar kapıldım hack yapamıyomya onun yüzüneemanet derkençek emaneti cıkıyomu cıkmıyomu de kesin cıkar senle![]()

okeyde babası geldimi haydar vermesin elimetut kolundan çek onu ya benimsin ya benim![]()
Ben Sevdiğim İçin Dağları Delerdim Ama Sen Bilirsin sadece kız olarak görüyorsan bişey diyemem ben sadece tek kişi severim sen böle görmüyon demekki kankaokeyde babası geldimi haydar vermesin elime
Yarın lamer haberde spyhackerz tecavüze teşvik ediyor diye çıkıyomuşuz hahahaDudaklarına yapış.
Abi istanbulda oturuyorsan çukur dizisini bilion dimi gel bir kahve ısmarlayam orda oturuyom ben yapışıyım abisi geldimi sen dalarsınDudaklarına yapış.

O da doğru napalımsevdiğin kızsa zaten ya haydar yıcen yada öpücük yicenbaska yolu yok

Bende tek kişi severimde babası belalı adadBen Sevdiğim İçin Dağları Delerdim Ama Sen Bilirsin sadece kız olarak görüyorsan bişey diyemem ben sadece tek kişi severim sen böle görmüyon demekki kanka
Yarın lamer haberde spyhackerz tecavüze teşvik ediyor diye çıkıyomuşuz hahaha![]()
sdadas yok beNe zormuş be ben seviyom ama okul sitesini hackletmeyin bana adadaOkulluysanız Okul Ne Olursa Olsun Çıkma Teklifini Duymamalı Yoksa Geri Çekilir Kız Okul Duyarsa Söz KOnusu OLursa.
Yokya o taktik yaramıyor gecen sene yaptım tokat attılar asadasdİlk kızla arkadaş ol kızı tanı felan böyle kankalık derecesine gel ama sakın kanka olma sonra yarra yersin kankalık derecesine felan gel kız seni baya iy felan tanısn sonra kız direk söyle bitti sevgilisiniz

Nerde oturuyon .dBabasının telefonu veya ev adresi varmı belasını yiyem onun tek yumrukla canını alıyım kayınpederinin
Valla o zaman bir özele veya skyppe gelsen skypeın varsa pmden yazYokya o taktik yaramıyor gecen sene yaptım tokat attılar asadasd![]()
Emanet Derken diyor aq bu çocuk max 12 yaşında buraya yazıyorum amk. ilkokullu çocuktur lan bu elalemin kızina yavşama oğlum s.kerler adami biyerinden kan alırlar abisi daha küçüksün aklını bu işlerle bozma derslerine çalışemanet derken![]()
![]()
skype kapattım aq dünValla o zaman bir özele veya skyppe gelsen skypeın varsa pmden yaz
ben onu sormadım iki türlü emanet var bir silah bıçak veya 2 s.. he bu sırada seni rapor etcem aq yeterya hep küfür küfür velede bak ha bu sırada 15 yaşındayımEmanet Derken diyor aq bu çocuk max 12 yaşında buraya yazıyorum amk. ilkokullu çocuktur lan bu elalemin kızina yavşama oğlum s.kerler adami biyerinden kan alırlar abisi daha küçüksün aklını bu işlerle bozma derslerine çalış
ooo 15 yaşındaymış ergen olmuş uğraşmicam senle wjrbejrhuebruehrskype kapattım aq dün
ben onu sormadım iki türlü emanet var bir silah bıçak veya 2 s.. he bu sırada seni rapor etcem aq yeterya hep küfür küfür velede bak ha bu sırada 15 yaşındayım
Yol al hadiooo 15 yaşındaymış ergen olmuş uğraşmicam senle wjrbejrhuebruehr
İstanbul ama Türkiyedeki her il'e gelirim dövüş varsaNerde oturuyon .d
oo bide ağır ağır konuşurmuş afferim bu işin raconunu biliyorsun.Yol al hadi
Gel çukura .dİstanbul ama Türkiyedeki her il'e gelirim dövüş varsa![]()
Çeneni kapayaoo bide ağır ağır konuşurmuş afferim bu işin raconunu biliyorsun.![]()
of uzaGel çukura .d
Çeneni kapaya
Hocam valahi sizden ibo tatlıses olur .d tamam hocam gözlerinin içine bakcam ve ne bakıyonlan diyecem maçoluk davranayımki kız benden uzaklaşşın sonra tekrar aşk acısı çekmiyim xdDüşman toprakları gibisin,baktıkça vuruluyorum. de hislerini belli et elinden kaymasın sonra bizim gibi pişman olma
Özele gelGel çukura .d
Çeneni kapaya