Hadi bakalım, 30 dakika önce bu siteyi reklam yapıyor diye kızmıştım dolaylı yollardan bu siteyi daha iyi reklam yaptınız sizi kınıyorum.![]()
ahahahasdhas taktığın şeye bak abi ya
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hadi bakalım, 30 dakika önce bu siteyi reklam yapıyor diye kızmıştım dolaylı yollardan bu siteyi daha iyi reklam yaptınız sizi kınıyorum.![]()
Bune be site hacklenmiş anlayışla karşılamak ne hemen ninja denen adamı hacklemelisin ruyanda dahi planlar kurmalısın @İlteriş Han
Ninja benim uzum süredir tanıdığım bilgili kardeş dediğim insandır.Burdaki bir çok kişi de öyledir.Benim kişilik prensiplerime göre ben kimseye kin güdemem.Ki ustama da kafa tutamamBune be site hacklenmiş anlayışla karşılamak ne hemen ninja denen adamı hacklemelisin ruyanda dahi planlar kurmalısın @İlteriş Han
Kafanı sikiyim kardeşimNinja benim uzum süredir tanıdığım bilgili kardeş dediğim insandır.Burdaki bir çok kişi de öyledir.Benim kişilik prensiplerime göre ben kimseye kin güdemem.Ki ustama da kafa tutamam![]()

Ninja gel bana bas...
Basamazsın çünkü ortada domain kalmadı orospu cocukları nsleri götlerine sokmuşlar.
@Nobody hostta mısınız halen kanka ?
https://www.1und1.de/hostingi at onu hackleyeceğim senin için !!!
Bu meselede öyle bir mesele olmuş.ns1.spyhackerz.comhostingi at onu hackleyeceğim senin için !!!
Aksam aksam kulagıma parmağımı sokturdun utan be adamBir abime ergenlik çağımda sormuştum, abi sex yaparken erkekler mi daha çok zevk alıyor kadınlar mı diye, abim gülümseyerek cevap verdi küçük parmağını kulağının içine sokup karıştırdığında hangisi daha çok zevk alıyor kulağın mı parmağın mı diye.Bu meselede öyle bir mesele olmuş.

(Bira)Alper seyyar derken, bugün bana pm atmış , screen

Kavga istiyorsan bugun bunu burda alacaksın ahbap !Aq dedim 2 kişide foruma üye konuda kavga etmişlerdir bide taraf tutanlar olmuştur dedim şimdi ne kavga izlenir böyle medeniyet düzgünce konuşma falan kazanmış![]()
Ufaktan kaçayım ben iyi gecelerKavga istiyorsan bugun bunu burda alacaksın ahbap !
memesler nerede ?
Kim alıyor AbiBir abime ergenlik çağımda sormuştum, abi sex yaparken erkekler mi daha çok zevk alıyor kadınlar mı diye, abim gülümseyerek cevap verdi küçük parmağını kulağının içine sokup karıştırdığında hangisi daha çok zevk alıyor kulağın mı parmağın mı diye.Bu meselede öyle bir mesele olmuş.
kulağım orgasmKim alıyor Abi