turkishdevelopteam.xyz hacked :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ninja gel bana bas...
Basamazsın çünkü ortada domain kalmadı orospu cocukları nsleri götlerine sokmuşlar.
@Nobody hostta mısınız halen kanka ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bir abime ergenlik çağımda sormuştum, abi sex yaparken erkekler mi daha çok zevk alıyor kadınlar mı diye, abim gülümseyerek cevap verdi küçük parmağını kulağının içine sokup karıştırdığında hangisi daha çok zevk alıyor kulağın mı parmağın mı diye. çee Bu meselede öyle bir mesele olmuş.

Bir abime ergenlik çağımda sormuştum, abi sex yaparken erkekler mi daha çok zevk alıyor kadınlar mı diye, abim gülümseyerek cevap verdi küçük parmağını kulağının içine sokup karıştırdığında hangisi daha çok zevk alıyor kulağın mı parmağın mı diye. çee Bu meselede öyle bir mesele olmuş.
Aksam aksam kulagıma parmağımı sokturdun utan be adam çee

images

Bende kavga var sandım kola çekirdek aldım neyseki spyın 2 değerli üyesiymiş ninja eline sağlık İlteriş Han seni tebrik ediyorum adam gibi adam köşemizde yanlış anlaşılmaz inşAllah dürüstçe cevaplar verdiği için

Kim alıyor Abi

Sen kimsin bilmiyorum ama şuan baya bi boş yaptın.Eskiden tema benzerliği konuları oldu ve halledildi siktir git asabımı bozma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,415Konular
3,280,623Mesajlar
317,545Kullanıcılar
onurgoktas77Son Üye
Üst Alt