SHT üye olmadan linkleri görme ve scriptleri indirme (1 Viewer)

Silinen üye 7909

Siz konunuzu yazdığınızda sht otomatik olarak sizin yazdığınız yazıdan 140 kelimeyi alıp description yapar. Google de istediğiniz sht de bulduğunuz bazı konuları & scriptleri...

Siz konunuzu yazdığınızda sht otomatik olarak sizin yazdığınız yazıdan 140 kelimeyi alıp description yapar. Google de istediğiniz sht de bulduğunuz bazı konuları & scriptleri üye olmadan görüp indirebilirsiniz

Örneğin googleye xenforo scripti yazdım çıkan sonuçlar arasında SHT var.

upload_2018-11-9_13-2-27.png

SHT nin sitesine girin ctrl + u yapıp kod kaynağını açın sonra ctrl + f yapıp og:description aratın yada sadece description da olabilir

upload_2018-11-9_13-4-0.png

HER KONUDA GEÇERLİ OLMAZ YAZISI AZ OLAN KONULARDA OLUR.

Başka bir konu daha ;
upload_2018-11-9_13-7-5.png

@Mectruy gerekli işlemi sen halledersin.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
140 kelimeden aşağısını kısıtlamak pek iyi değil diye , daha fazlasını kısıtlamadım, yazısı az olan konularda linkleri gösterir. Başka türlü çözüm bulurum buna

Bende böyle üç tane bot var içeriği çeken tekini public ettim , bu da ilginçmiş :D

En azından yetkisi olmayan üyeler için ufakda olsa bir şans, yavrucaklar sefil durumda delicesine gibi like atma peşinde :D bu tür buglar kapatılmasın , buda oyunun bir hilesi gibi kalsın derim.

Evet 2'inci sırada da senin siten var çaktırmadan reklamını yapmışsın birde spy'ın ticaretini baltalıyorsun bu sefer çee Şaka bir yana @torrent 'in söylediklerine katılıyorum ufak bir şans verelim yavrucaklara. çee
Ekran boyutum o kadar el verrse ilk 10u full koyardım çee ben sadece açık bildiriyorum çeeçee

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,285Konular
3,283,967Mesajlar
319,905Kullanıcılar
Üst Alt