Nedir bu forumdaki ergen toylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Eski 2010 dönemi imt baya kıyak bir forumdu badsectqr, quardian, st0rm, r3n4m3(Baba saygılar :D) ,brunei, vicious jupit3r vs. ulan şimdi b*ka sarmış forum 2 takılalım diyoruz çoluk çocuğa laf yetiştirmekle uğraşıyoruz @Mectruy toparla şu forumu iğrenç bi ortam haline gelmiş. Bence Janissaries usulü sıfırdan üyelik alımları yapalım bilgi testine sok üyeleri şu cahil kesimini bi kesip atalım aga bune anasını satim ya :D

B

BlackDewil

ya at kellesi sen kimsin? hack yazılım bilgisi gerektirmez diyen cahil cühela gavatın tekisin gelmişsin burda bize mi laf çarpıtıyon? janissaries'ten bahsediyor , imt den eski adamların adını sayıyor birde marjinal gözükmek için. bi siktir ol git meşgul etme şu forumu. @Anarchosa @Mectruy ilgilenin şu ala gavatla Allah için

ZerOne 

EVIL
Rating - 0%
Forumu Beğenmeyen S2tir olup gide bilir kimse zorla durmuyor burda
https://www.spyhackerz.com/forum/logout

biri-bana-siktir-git-desin_753248.jpg

D0ck

Güllü
Rating - 0%
Tarafsız olarak bakıyorum foruma küstahlık bilmişlik taslamaya gelmissin milletin görüşlerine cahilliklerine sevmesen bile saygı duymak zorundasın eğer sevmediğin bir tarafı olursa tatlı dille uyarırsın öğretirsin

Rating - 0%
sordum birkaç kişiye de kimsin ne sikimsin diye seni de tanıyan yokki oglum amk.cahil kesim falan diyor sen en baba kesimdesin galiba belki de nick çalıp kapmaya çalışıyorsun ki tahminim bu yönde

A

Anarchosa

Zorun varsa siktir olup gidebilirsin.
Ben senden başka forumda toy birini göremiyorum.

Rating - 0%
Belki mec abi tanıyordur. Eskilerden bir dostudur. Mec abi yorum yapmadan atlamanız uygun olmamış.

Hiç kimse küfür etmekle bir yere varamaz. Bırakın isteyen istediğini desin.
Birilerinin sizlere birşey demesiyle siz dediği gibi olmuyorsunuz.

Herkes kendini bildikten sonra sıkıntı yok demektir.

DeadMaster

ihtilal
Rating - 0%
Adama niye bu kadar yüklendiniz ki dostlar forumda yaşıtımızda var bizden küçük kardeşlerimiz de var ama ne yazık ki görüyorum ki üslup bana göre ters anında sinir olabilirim saygıya çok önem veririm herkes yerini çizginisini bilirse zaten böyle şeylere gerek yok ara sıra ben gelirim konuları okurum bazende gülerim yazılan konulardaki cevaplara yani bir nevi kafa dağıtmaya geliyorum bilmiyorum beni aranızda tanıyanlarda vardır tanımayanda vardır bizim zamanımızda 2000 li senelerde herkesin birbirine saygısı vardı şimdi at izi it izine karışmış gidiyor.

B

BlackDewil

Adama niye bu kadar yüklendiniz ki dostlar forumda yaşıtımızda var bizden küçük kardeşlerimiz de var ama ne yazık ki görüyorum ki üslup bana göre ters anında sinir olabilirim saygıya çok önem veririm herkes yerini çizginisini bilirse zaten böyle şeylere gerek yok ara sıra ben gelirim konuları okurum bazende gülerim yazılan konulardaki cevaplara yani bir nevi kafa dağıtmaya geliyorum bilmiyorum beni aranızda tanıyanlarda vardır tanımayanda vardır bizim zamanımızda 2000 li senelerde herkesin birbirine saygısı vardı şimdi at izi it izine karışmış gidiyor.
Herif sabahtan beri tüm postlarında iğneli iğneli konuşuyor , kavga çıkmasın diye bir şey demiyorum. Böyle konu açıp çemkirmeye kalkarsa bende veririm ağzının payını. Beni az çok tanırsın , ben de seni tanırım. Kavga ettiğimizde oldu lakin kısa sürede barışıp iş yaptığımız da oldu. Biz o olgunluğa sahibiz lakin bu kardeş sahip değil.

Rating - 95.8%
Beyler bu forum böyle yani, şimdi her yaştan insan var, sürekli ağır abi gibimi takılsın herkes. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz insanların anlamıyorum, hani gördüğüm fazla bir cıvıklıkta yok forumda, katı kurallar getirilip herkes kurşun asker gibimi olsun, napalım yani komutancılıkmı oynuyalım ? çee özgür bir forum burası, her telden insan var eski jani gibi olsun derdindeyseniz o iş bize gelmez, 2-3 online olur en sonunda sizde online olmazsınız, jani çok kalite siteydi ancak sitede 2 online olunca adam kapattı gitti, bırakında şenlensin ortalık biraz, bakın cıngıl bells , kar yağıyor, logomuz janjanlı nerde bulcanız böyle yer çee

konu kilit.

B

BlackDewil

Beyler bu forum böyle yani, şimdi her yaştan insan var, sürekli ağır abi gibimi takılsın herkes. Daha ne yapmasını bekliyorsunuz insanların anlamıyorum, hani gördüğüm fazla bir cıvıklıkta yok forumda, katı kurallar getirilip herkes kurşun asker gibimi olsun, napalım yani komutancılıkmı oynuyalım ? çee özgür bir forum burası, her telden insan var eski jani gibi olsun derdindeyseniz o iş bize gelmez, 2-3 online olur en sonunda sizde online olmazsınız, jani çok kalite siteydi ancak sitede 2 online olunca adam kapattı gitti, bırakında şenlensin ortalık biraz, bakın cıngıl bells , kar yağıyor, logomuz janjanlı nerde bulcanız böyle yer çee

konu kilit.
Ahahahahaha kraal

ZerOne 

EVIL
Rating - 0%

konu kilit.
Abi bi

konu kilit.
ii dedin ğıral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,553Konular
3,269,122Mesajlar
315,397Kullanıcılar
fedyahaSon Üye
Üst Alt