byLanet Botnet Hizmeti

Konu Özeti

byLanet adlı botnet hizmetiyle istenen sitelerin günlük veya haftalık periyotlarla tamamen kapatılabileceği iddia ediliyor. Büyük platformlar hariç çoğu hack sitesini etkisiz hale getirebildiği belirtilirken, test saldırısı seçeneği de sunuluyor. Günlük ücret 150 TL olarak sabitlenmiş; iletişim için ICQ adresi paylaşılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa arkadaşlar istediğiniz site günlük veya haftalık periyodlar halinde tamamen kapatılır.
Hack sitelerin hemen hemen çoğunu kapatır büyük platformlar hariç test saldırısı da vardır
lakin sıkışık olduğumdan ve zamanım çok az olduğu için boş yapacaklara ayıracak vaktim yoktur.
test için arjaan denen orospu evlatları maviye boyanmıştır :D
günlük ücret 150 tl dir son fiyattır alan alır almayan konuyu baltalamasın.

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Son düzenleme:
<div><span style="color:#ff0000;">G</span><span style="color:#ff4000;">Ü</span><span style="color:#ff7f00;">N</span><span style="color:#ffbf00;">C</span><span style="color:#ffff00;">E</span><span style="color:#00ff00;">L</span><span style="color:#00ff80;">L</span><span style="color:#00ffff;">D</span><span style="color:#0080ff;">İ</span><span style="color:#0000ff;">R</span></div>

Sa arkadaşlar istediğiniz site günlük veya haftalık periyodlar halinde tamamen kapatılır.
Hack sitelerin hemen hemen çoğunu kapatır büyük platformlar hariç test saldırısı da vardır
lakin sıkışık olduğumdan ve zamanım çok az olduğu için boş yapacaklara ayıracak vaktim yoktur.
test için ayran denen orospu evlatları maviye boyanmıştır :D
günlük ücret 150 tl dir son fiyattır alan alır almayan konuyu baltalamasın.

slm size nasıl ulaşabilirim botnet lazım bana skype: [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,675Konular
3,288,590Mesajlar
324,373Kullanıcılar
mlbt-devSon Üye
Üst Alt