18 Yaşından Küçük Bir Çocuğun Baba Adını Nasıl Öğrenebilirim ?

Evet beyler soru sizin

dostum hiç ortak arkadaş fln yok mu bebenin ?
ordan ilerle illa ki bi aptal arkadaşları vardır
abooooovv çet toplanın bir sm yazım ortak arkadaş yoluyla aldım baba adını sevinçten uçuyom dncsnbcs

Çektiğim Sm:

Merhaba dostum benim babam geçen pendikten geçerken bir lokantanın su tesisatını tamir etmek için dükkandan çıktık babamla gittik işe lokantatnın tesisatını hallettik ama galiba oranın tabelasında sizin soyadınız yazıyordu senin babanla benim babam dost galiba babanın adı ne acaba akşam babama söyliyicem o da tanıyorum/tanımıyorum bişi diyecek

bu tarz daha inandırıcı bir şey yazıp ortak arkadaş yoluyla gönderdim çocuk verdi baba adını EFBHASBASFEAFQWFEQWĞEF

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
abooooovv çet toplanın bir sm yazım ortak arkadaş yoluyla aldım baba adını sevinçten uçuyom dncsnbcs

Çektiğim Sm:

Merhaba dostum benim babam geçen pendikten geçerken bir lokantanın su tesisatını tamir etmek için dükkandan çıktık babamla gittik işe lokantatnın tesisatını hallettik ama galiba oranın tabelasında sizin soyadınız yazıyordu senin babanla benim babam dost galiba babanın adı ne acaba akşam babama söyliyicem o da tanıyorum/tanımıyorum bişi diyecek

bu tarz daha inandırıcı bir şey yazıp ortak arkadaş yoluyla gönderdim çocuk verdi baba adını EFBHASBASFEAFQWFEQWĞEF.
çok göze batıyosun haberin olsun

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,951Konular
3,273,160Mesajlar
316,655Kullanıcılar
mami_64577Son Üye
Üst Alt