Evet beyler soru sizin
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Evet beyler soru sizin
sdsEvet beyler soru sizin
118 80 den bebenin numarasını söylesem bağlı olduğu numara direkt babası çıkar ordan da babasının adını bulunca ztn mern1s girer bulurum bebeyiVarsa Telefon Numarasıyla Ya Annesi Ya da Babasının Üzerinedir![]()
hmm evet bu da baya mantıklı eyvallah kralfacebookta numarasını aratabilirsin ordan bulabilirsin.
Sosyal Mühendislikle de Alabilirsin.Evet beyler soru sizin
Evet beyler soru sizin
güzel fikirfacebookta numarasını aratabilirsin ordan bulabilirsin.
çok sağlam sm çektim ben bile ikna oldum jdfjafn sonra gittim bunu taslak halde o bebeye attım çocuk zeki ne yalan söyliyim ya napcan falan diyo kanser oldum dnxndnmsnsfsSosyal Mühendislikle de Alabilirsin.
Kime ait olduğunu söyler tabi datası varsa onuda ücretli yapar kanka118 80 den bebenin numarasını söylesem bağlı olduğu numara direkt babası çıkar ordan da babasının adını bulunca ztn mern1s girer bulurum bebeyi
118 80 kayıtlı numara kime bağlı bunun bilgisini verir dimi
kral 118 80 nerde beleş iş yaptığı var ki arıyorum dakikada 3 tl mi ne yazıyo tabi para istiyecek ama baba adı bulmak için mantıklı bir fikirKime ait olduğunu söyler tabi datası varsa onuda ücretli yapar kanka
🤠çok sağlam sm çektim ben bile ikna oldum jdfjafn sonra gittim bunu taslak halde o bebeye attım çocuk zeki ne yalan söyliyim ya napcan falan diyo kanser oldum dnxndnmsnsfs
dostum hiç ortak arkadaş fln yok mu bebenin ?Evet beyler soru sizin
abooooovv çet toplanın bir sm yazım ortak arkadaş yoluyla aldım baba adını sevinçten uçuyom dncsnbcsdostum hiç ortak arkadaş fln yok mu bebenin ?
ordan ilerle illa ki bi aptal arkadaşları vardır
çok göze batıyosun haberin olsunabooooovv çet toplanın bir sm yazım ortak arkadaş yoluyla aldım baba adını sevinçten uçuyom dncsnbcs
Çektiğim Sm:
Merhaba dostum benim babam geçen pendikten geçerken bir lokantanın su tesisatını tamir etmek için dükkandan çıktık babamla gittik işe lokantatnın tesisatını hallettik ama galiba oranın tabelasında sizin soyadınız yazıyordu senin babanla benim babam dost galiba babanın adı ne acaba akşam babama söyliyicem o da tanıyorum/tanımıyorum bişi diyecek
bu tarz daha inandırıcı bir şey yazıp ortak arkadaş yoluyla gönderdim çocuk verdi baba adını EFBHASBASFEAFQWFEQWĞEF.
doğru diyorsun keke 11880 den de halledilebilir amakanka açtıgın konu illegal zaten mernisten bahsetmişsin illegal iş
halledilebilir halledilebilir ama 11880 engellenebiliyor sağlayıcıdan anonimlik istiyorsun fln filandoğru diyorsun keke 11880 den de halledilebilir ama