şimdi denesene bakim, ayrıca bendeki direkt instagram.com başında - yok . var, sub domaini. İnstagram'da böyle atıyor![]()
bizde de var agam ben bunu 2019 da biliyodum
dediğim gibi gmail bunu yemez "Gönderen adının yanında bir soru işareti varsa iletinin kimliği doğrulanmamıştır. Bir e-postanın kimliği doğrulanmadıysa Gmail söz konusu iletinin gönderen olarak görünen kişiden gelip gelmediğini bilmiyor demektir. Böyle bir durumda, iletiyi yanıtlama veya varsa iletideki ekleri indirme konusunda dikkatli olun." bunu söyler pp de aşşağıdaki gibi gözükür.şimdi denesene bakim, ayrıca bendeki direkt instagram.com başında - yok . var, sub domaini. İnstagram'da böyle atıyor
Güzel kardeşim, baltalamaya çalıştığın baltayı alır çevirir sokarım sana.dediğim gibi gmail bunu yemez "Gönderen adının yanında bir soru işareti varsa iletinin kimliği doğrulanmamıştır. Bir e-postanın kimliği doğrulanmadıysa Gmail söz konusu iletinin gönderen olarak görünen kişiden gelip gelmediğini bilmiyor demektir. Böyle bir durumda, iletiyi yanıtlama veya varsa iletideki ekleri indirme konusunda dikkatli olun." bunu söyler pp de aşşağıdaki gibi gözükür.
![]()
Mailler aşağıdaki gibi gelmektedir. Mail atmak konusunda sizlere ticaret sonrasında her türlü destek sağlıyorum.
Ücret: 500 TL
Ödeme: Enpara, Papara, Western Union
ScreenShot:
Ekli dosyayı görüntüle 17635
Ekli dosyayı görüntüle 17636
Ekli dosyayı görüntüle 17634
laf kaşarlığı yapmadan konuşGüzel kardeşim, baltalamaya çalıştığın baltayı alır çevirir sokarım sana.
O uyarı dahil olmak üzere hiçbir uyarı ve sistemsel sorun olmadan 1 saniyede mail sağlayabiliyor, iletiye ek'leme yapabiliyor, resim ekleyebiliyorum. Gelip boş boş konuşup canımı sıkma. Kafanın almayacağı olaylara karışma. Ben yapabiliyorum diyorsam, milyon testten geçirip yapabiliyorum diyorum. Keyfe keder değil. Siktirtme belanı ikile

ya amınakoyayım sana laf anlatmaya çalışanda hata, siktir git neye inanıyorsan inan başkasını manipüle etme yeterlaf kaşarlığı yapmadan konuş![]()
amınakoduğumun gerizekalısı konu benim sen siktir gitdaha küfür ediyo asalak gibi yapıştı amk yazma yeter siktir git aq eşşeği
yeter ki beni alıntılamareiss tavrını çok beğendim, her neyse güzel işler yapacagımızı düşünüyorum instagram ekler misin @8.lusyGüzel kardeşim, baltalamaya çalıştığın baltayı alır çevirir sokarım sana.
O uyarı dahil olmak üzere hiçbir uyarı ve sistemsel sorun olmadan 1 saniyede mail sağlayabiliyor, iletiye ek'leme yapabiliyor, resim ekleyebiliyorum. Gelip boş boş konuşup canımı sıkma. Kafanın almayacağı olaylara karışma. Ben yapabiliyorum diyorsam, milyon testten geçirip yapabiliyorum diyorum. Keyfe keder değil. Siktirtme belanı ikile
dönüş yaptım broreiss tavrını çok beğendim, her neyse güzel işler yapacagımızı düşünüyorum instagram ekler misin @8.lusy
Mailler aşağıdaki gibi gelmektedir. Mail atmak konusunda sizlere ticaret sonrasında her türlü destek sağlıyorum.
Ücret: 500 TL
Ödeme: Enpara, Papara, Western Union
ScreenShot:
Ekli dosyayı görüntüle 17635
Ekli dosyayı görüntüle 17636
Ekli dosyayı görüntüle 17634
Hoşbuldum bro, up++++hg dayı.