Method Spamsız İstediğiniz İsim ile Mail Atmak!

Slowderx

Yalnız Kurt
Rating - 100%
gRlQ9Y.png

bizde de var agam ben bunu 2019 da biliyodum
bide mail.com.tr çöp her şeyi gelen kutusuna atıyo gmaile at çee

Slowderx

Yalnız Kurt
Rating - 100%
şimdi denesene bakim, ayrıca bendeki direkt instagram.com başında - yok . var, sub domaini. İnstagram'da böyle atıyor
dediğim gibi gmail bunu yemez "Gönderen adının yanında bir soru işareti varsa iletinin kimliği doğrulanmamıştır. Bir e-postanın kimliği doğrulanmadıysa Gmail söz konusu iletinin gönderen olarak görünen kişiden gelip gelmediğini bilmiyor demektir. Böyle bir durumda, iletiyi yanıtlama veya varsa iletideki ekleri indirme konusunda dikkatli olun." bunu söyler pp de aşşağıdaki gibi gözükür.

uKS44o.png

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
dediğim gibi gmail bunu yemez "Gönderen adının yanında bir soru işareti varsa iletinin kimliği doğrulanmamıştır. Bir e-postanın kimliği doğrulanmadıysa Gmail söz konusu iletinin gönderen olarak görünen kişiden gelip gelmediğini bilmiyor demektir. Böyle bir durumda, iletiyi yanıtlama veya varsa iletideki ekleri indirme konusunda dikkatli olun." bunu söyler pp de aşşağıdaki gibi gözükür.

uKS44o.png
Güzel kardeşim, baltalamaya çalıştığın baltayı alır çevirir sokarım sana.
O uyarı dahil olmak üzere hiçbir uyarı ve sistemsel sorun olmadan 1 saniyede mail sağlayabiliyor, iletiye ek'leme yapabiliyor, resim ekleyebiliyorum. Gelip boş boş konuşup canımı sıkma. Kafanın almayacağı olaylara karışma. Ben yapabiliyorum diyorsam, milyon testten geçirip yapabiliyorum diyorum. Keyfe keder değil. Siktirtme belanı ikile

Slowderx

Yalnız Kurt
Rating - 100%
O uyarı dahil olmak üzere hiçbir uyarı ve sistemsel sorun olmadan 1 saniyede mail sağlayabiliyor, iletiye ek'leme yapabiliyor, resim ekleyebiliyorum. Gelip boş boş konuşup canımı sıkma. Kafanın almayacağı olaylara karışma. Ben yapabiliyorum diyorsam, milyon testten geçirip yapabiliyorum diyorum. Keyfe keder değil. Siktirtme belanı ikile
laf kaşarlığı yapmadan konuş çee

Lusy

SOYTARI
Rating - 100%
reiss tavrını çok beğendim, her neyse güzel işler yapacagımızı düşünüyorum instagram ekler misin @8.lusy

131,624Konular
3,269,828Mesajlar
315,621Kullanıcılar
Namli45Son Üye
Üst Alt