Method Spamsız İstediğiniz İsim ile Mail Atmak!

Mailler aşağıdaki gibi gelmektedir. Mail atmak konusunda sizlere ticaret sonrasında her türlü destek sağlıyorum. Ücret: 500 TL Ödeme: Enpara, Papara, Western Union ScreenShot:

gRlQ9Y.png

bizde de var agam ben bunu 2019 da biliyodum
bide mail.com.tr çöp her şeyi gelen kutusuna atıyo gmaile at çee

şimdi denesene bakim, ayrıca bendeki direkt instagram.com başında - yok . var, sub domaini. İnstagram'da böyle atıyor
dediğim gibi gmail bunu yemez "Gönderen adının yanında bir soru işareti varsa iletinin kimliği doğrulanmamıştır. Bir e-postanın kimliği doğrulanmadıysa Gmail söz konusu iletinin gönderen olarak görünen kişiden gelip gelmediğini bilmiyor demektir. Böyle bir durumda, iletiyi yanıtlama veya varsa iletideki ekleri indirme konusunda dikkatli olun." bunu söyler pp de aşşağıdaki gibi gözükür.

uKS44o.png

dediğim gibi gmail bunu yemez "Gönderen adının yanında bir soru işareti varsa iletinin kimliği doğrulanmamıştır. Bir e-postanın kimliği doğrulanmadıysa Gmail söz konusu iletinin gönderen olarak görünen kişiden gelip gelmediğini bilmiyor demektir. Böyle bir durumda, iletiyi yanıtlama veya varsa iletideki ekleri indirme konusunda dikkatli olun." bunu söyler pp de aşşağıdaki gibi gözükür.

uKS44o.png
Güzel kardeşim, baltalamaya çalıştığın baltayı alır çevirir sokarım sana.
O uyarı dahil olmak üzere hiçbir uyarı ve sistemsel sorun olmadan 1 saniyede mail sağlayabiliyor, iletiye ek'leme yapabiliyor, resim ekleyebiliyorum. Gelip boş boş konuşup canımı sıkma. Kafanın almayacağı olaylara karışma. Ben yapabiliyorum diyorsam, milyon testten geçirip yapabiliyorum diyorum. Keyfe keder değil. Siktirtme belanı ikile

O uyarı dahil olmak üzere hiçbir uyarı ve sistemsel sorun olmadan 1 saniyede mail sağlayabiliyor, iletiye ek'leme yapabiliyor, resim ekleyebiliyorum. Gelip boş boş konuşup canımı sıkma. Kafanın almayacağı olaylara karışma. Ben yapabiliyorum diyorsam, milyon testten geçirip yapabiliyorum diyorum. Keyfe keder değil. Siktirtme belanı ikile
laf kaşarlığı yapmadan konuş çee

reiss tavrını çok beğendim, her neyse güzel işler yapacagımızı düşünüyorum instagram ekler misin @8.lusy

131,658Konular
3,270,150Mesajlar
315,708Kullanıcılar
Üst Alt