Merhaba, tokatçıyı tokatladım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ağa yapma ağa ramazan ayı hoca katili olma sen belli spyın oldlarındansın 2017 de skypedeki hack gurubundaki tayfadanmısın ?
hoca duracağı yeri bilsin. Bir süre boyunca kendi methodlarımı sadece kendim kullandım dünya üzerinde bulunmayan methodlar bu arada. Sadece kendi yetiştirdiğim ekiplerim ile paylaştım. Adı lazım değil büyük bir operasyonun komutanıyım işime yaramayan ve bunların bile kimsede olmadığı methodları sizlerle paylaşma kararı aldım.

ekstra olaraktan şunuda ilave edip öyle kapatayım, milletin penisini yalayıp like yorum zorunlu yapıp supreme olduktan sonra milleti istediğin gibi dolandırabileceğini ve banlatabileceğini sanıyor arkadaş sanırsam, yok öyle bir dünya arkadaş.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@UMUT4YKUT Kardeşim Şimdi Sen yazmışsın lakin tokatçıyı tokatladım diye şimdi ben seni tokatçı diye iftira ettiği adamı tokatlayan adam diyemeceğim kadar şerefi olmayan seni tokatlayacağım !

@UMUT4YKUT Kardeşim Şimdi Sen yazmışsın lakin tokatçıyı tokatladım diye şimdi ben seni tokatçı diye iftira ettiği adamı tokatlayan adam diyemeceğim kadar şerefi olmayan seni tokatlayacağım !
Okurken her saniye beyin hücrelerim intihar etti. Bunu anlayan kişi ÖSYM edebiyat paragraf full çeker

1, eşşek değil eşek
2, bu konuda değil yazamıyorsun anladık ta okuyamıyor musun bir eşşek tutturmuşsun xantares izleye izleye eşşek demeye alışmışsın robot herif seni
3, ben bu sitede paylaştım dediğimi hatırlamıyorum adminler benim kim olduğumu biliyorsa zaten seni yok edeceklerinden şüphem de yoktur.
Gel yok etsene beni eşşşşşşeeek

hoca duracağı yeri bilsin. Bir süre boyunca kendi methodlarımı sadece kendim kullandım dünya üzerinde bulunmayan methodlar bu arada. Sadece kendi yetiştirdiğim ekiplerim ile paylaştım. Adı lazım değil büyük bir operasyonun komutanıyım işime yaramayan ve bunların bile kimsede olmadığı methodları sizlerle paylaşma kararı aldım.

ekstra olaraktan şunuda ilave edip öyle kapatayım, milletin penisini yalayıp like yorum zorunlu yapıp supreme olduktan sonra milleti istediğin gibi dolandırabileceğini ve banlatabileceğini sanıyor arkadaş sanırsam, yok öyle bir dünya arkadaş.
ULAN EŞŞŞŞEEEK YAAA NE YALANCIYMIŞSIN SEN BAK BENİ NE KADAR İYİ BİLİYORMUŞSUN BİDE BANA DOLANDIRICI DİYOR BAK ŞU OROSPU EVLADINA YAAA

aynı şekil dolandırıcılara uyguladığımız cezayı sende alıcaksın, her ne olursa olsun dolandırcılık yapmışsın, yarın öbürgün düzgün birine yapmıyacağın ne malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,329Konular
3,281,789Mesajlar
318,902Kullanıcılar
Bedirhan AbaSon Üye
Üst Alt