Mehmet Emir </> Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
parasinda değilim böyleleri barinmamasi gerek bir de major vermişsiniz :)

2119.JPG

NEYSE GEREKEN YAPİLİR UMARİM.

ZATEN TÜM BİLGİLERİ SUAN VAR BEN DE ANNE TC BABA TC vesaire GERİ ÖDEME YAPILMADİĞİ TAKTİRDE OLACAKLARDAN SORUMLU OLMİCAM xd

ilgili kisi: @Mehmet Emir </>

Ekli dosyalar

• 2120.JPG
    2120.JPG
    54 KB · Görüntüleme: 48
  • 2121.JPG
    2121.JPG
    58.8 KB · Görüntüleme: 50
Rating - 100%
O kişiyi burada açık açık tehdit etme hakkın yok. Öyle bir şeyde sorumlu sen olacaksın forum veya başka üyeler değil. Sorumlu ben olmayacağım diyip topu başka tarafa atamazsın. Kendisinin cevap verilmesi beklenecek eğer cevap vermezse cezası verilir. Rütbeler ise gereksinimleri karşılıyorsa otomatik verilir belirteyim.

Elessya

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
O kişiyi burada açık açık tehdit etme hakkın yok. Öyle bir şeyde sorumlu sen olacaksın forum veya başka üyeler değil. Sorumlu ben olmayacağım diyip topu başka tarafa atamazsın. Kendisinin cevap verilmesi beklenecek eğer cevap vermezse cezası verilir. Rütbeler ise gereksinimleri karşılıyorsa otomatik verilir belirteyim.
ben şikayeti vurdum yanıt bekliyorum

Elessya

Rating - 100%
21.PNG

Son Yazdıkların Yüzünden Etmedim Kimse ALLAH 'ıma Kitabıma Küfür Edemez

Rating - 100%

Elessya

Rating - 100%
Forum dışı kavgalar bizi ilgilendirmiyor. @Mehmet Emir </> kendisine parasını iade edip dekontu atarsanız barıştığınızı kabul edeceğim, parayı iade ettikten bir müddet sonra istenilen şey kapanırsa @nwalker aldığı parayı size geri atsın.
Şöyle Yapalım Direk Banlayın Ben Vermem Buna Para Felan Son Dedikleri Aşırı Tilt Etti Beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,915Mesajlar
315,325Kullanıcılar
YZB.KaraLi Son Üye
Üst Alt