SE9İH = tokatcıı

https://www.hizliresim.com/c68waf8 https://www.hizliresim.com/fafk6gq bunlar sadece arnavut a yaptıkları @Zns @Mr. Wick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin resiler o tokatladığı dediği adamı getirdim yazsın ben birşey demiyorum kolpadır hepsi arnavuta ulaşsam onuda kanıtlarım bilmiyorum instasını kağandı hesabım kolay gelsin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Admin resiler o tokatladığı dediği adamı getirdim yazsın ben birşey demiyorum kolpadır hepsi arnavuta ulaşsam onuda kanıtlarım bilmiyorum instasını kağandı hesabım kolay gelsin
bılırsınkı forumda fake hesap acıp ınsta hesap kapatıyorum dıyıp tokatlıcaktın o mesajlarıda bulup atımmı canım

olaylar tamamen yalan ben semihin ortağıyım txt de salıyo düşen hesapları bana fazlasıyla veriyo hakkım olmadığı halde 15k+13k+2 tane 7k aldım kapanan hesaplarımı bile açıyo semih tokatçı değildir

Admin risler gördüğünüz gibi burds o bana teklif ediyor tamam diyip geçiyorum ve bu olay yaşanmıyor + olarak üstteki ssde emircan yani birazdan gleir o arkadaştan bahsediyor kanıtlar geçersizdir.

olaylar tamamen yalan ben semihin ortağıyım txt de salıyo düşen hesapları bana fazlasıyla veriyo hakkım olmadığı halde 15k+13k+2 tane 7k aldım kapanan hesaplarımı bile açıyo semih tokatçı değildir
attıgım ssler senle alakalı degıl emırcım ama sana dedıgı seyıde attım ona guvenmen sana kalmıs :d

sonuçta adamın ortağı benim neden yalan söyliyim ki beni dolandırsa söylerdim burda adminlerin gerekeni yapıcağına inanıyorum

Emircan arkadaşımız herşeyi kanıtlamış oluyor daha da yazmama gerek yok emirin de yazmasına gerek yok iftira atıldığı bariz belşi oluyor iyi günler adminlerimiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,422Konular
3,282,093Mesajlar
319,013Kullanıcılar
rootkkk4Son Üye
Üst Alt