SE9İH = tokatcıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Admin resiler o tokatladığı dediği adamı getirdim yazsın ben birşey demiyorum kolpadır hepsi arnavuta ulaşsam onuda kanıtlarım bilmiyorum instasını kağandı hesabım kolay gelsin

Rating - 100%
Admin resiler o tokatladığı dediği adamı getirdim yazsın ben birşey demiyorum kolpadır hepsi arnavuta ulaşsam onuda kanıtlarım bilmiyorum instasını kağandı hesabım kolay gelsin
bılırsınkı forumda fake hesap acıp ınsta hesap kapatıyorum dıyıp tokatlıcaktın o mesajlarıda bulup atımmı canım

Rating - 100%
olaylar tamamen yalan ben semihin ortağıyım txt de salıyo düşen hesapları bana fazlasıyla veriyo hakkım olmadığı halde 15k+13k+2 tane 7k aldım kapanan hesaplarımı bile açıyo semih tokatçı değildir

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Admin risler gördüğünüz gibi burds o bana teklif ediyor tamam diyip geçiyorum ve bu olay yaşanmıyor + olarak üstteki ssde emircan yani birazdan gleir o arkadaştan bahsediyor kanıtlar geçersizdir.

Rating - 100%
olaylar tamamen yalan ben semihin ortağıyım txt de salıyo düşen hesapları bana fazlasıyla veriyo hakkım olmadığı halde 15k+13k+2 tane 7k aldım kapanan hesaplarımı bile açıyo semih tokatçı değildir
attıgım ssler senle alakalı degıl emırcım ama sana dedıgı seyıde attım ona guvenmen sana kalmıs :d

Rating - 100%
sonuçta adamın ortağı benim neden yalan söyliyim ki beni dolandırsa söylerdim burda adminlerin gerekeni yapıcağına inanıyorum

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Emircan arkadaşımız herşeyi kanıtlamış oluyor daha da yazmama gerek yok emirin de yazmasına gerek yok iftira atıldığı bariz belşi oluyor iyi günler adminlerimiz

Rating - 100%
Sen her hafta birşey yapıyorudn konuşmuyorduk toplasan 3 4 gün konuştuk sen ergensin trip atıyosun burds gelmiş
ADIHAW9DAWUPDGAWYD trıpmı hayırdır kardesım ergen olan sensın 15 yasındakı cocuksun daha aq ben sslerımı attım sende kanıtlarını at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,925Mesajlar
315,327Kullanıcılar
sdking06Son Üye
Üst Alt