semıhh bu emırcan degıl yalnız ss lere bak canımAdmin resiler o tokatladığı dediği adamı getirdim yazsın ben birşey demiyorum kolpadır hepsi arnavuta ulaşsam onuda kanıtlarım bilmiyorum instasını kağandı hesabım kolay gelsin
bılırsınkı forumda fake hesap acıp ınsta hesap kapatıyorum dıyıp tokatlıcaktın o mesajlarıda bulup atımmı canımAdmin resiler o tokatladığı dediği adamı getirdim yazsın ben birşey demiyorum kolpadır hepsi arnavuta ulaşsam onuda kanıtlarım bilmiyorum instasını kağandı hesabım kolay gelsin
Emircan buolaylar tamamen yalan ben semihin ortağıyım txt de salıyo düşen hesapları bana fazlasıyla veriyo hakkım olmadığı halde 15k+13k+2 tane 7k aldım kapanan hesaplarımı bile açıyo semih tokatçı değildir
Mesajlar kolpa hocalarım kanıtları bu emircan arkadaşımızdırbılırsınkı forumda fake hesap acıp ınsta hesap kapatıyorum dıyıp tokatlıcaktın o mesajlarıda bulup atımmı canım
attıgım ssler senle alakalı degıl emırcım ama sana dedıgı seyıde attım ona guvenmen sana kalmıs :dolaylar tamamen yalan ben semihin ortağıyım txt de salıyo düşen hesapları bana fazlasıyla veriyo hakkım olmadığı halde 15k+13k+2 tane 7k aldım kapanan hesaplarımı bile açıyo semih tokatçı değildir
teklıf varmı orda AOIGHDA8OWDFYOAVDAWDAdmin risler gördüğünüz gibi burds o bana teklif ediyor tamam diyip geçiyorum ve bu olay yaşanmıyor + olarak üstteki ssde emircan yani birazdan gleir o arkadaştan bahsediyor kanıtlar geçersizdir.
Emircan a ait o ssler kolpa atmaattıgım ssler senle alakalı degıl emırcım ama sana dedıgı seyıde attım ona guvenmen sana kalmıs :d
Adminler karar verdiğinde görürüztek
teklıf varmı orda AOIGHDA8OWDFYOAVDAWD
istersen forumda fake hesap acıp ınsanları tokatlayalım dedıgın mesajlarıda atımEmircan bu
Kolpa olan mesajo atsan ne yazıcak? Emircan a da o değil diyip kolpa attınistersen forumda fake hesap acıp ınsanları tokatlayalım dedıgın mesajlarıda atım![]()
DOUGAW86DAWWAD benım attıgım ssler kanıtlı pekı senınkıler canımKolpa olan mesajo atsan ne yazıcak? Emircan a da o değil diyip kolpa attın
senden once ben vardım gordugun mesajlar ılk 10k dusurdugun zaman ama ıstersen daha ıyısını atayım sanadasonuçta adamın ortağı benim neden yalan söyliyim ki beni dolandırsa söylerdim burda adminlerin gerekeni yapıcağına inanıyorum
Emircan burada?A
DOUGAW86DAWWAD benım attıgım ssler kanıtlı pekı senınkıler canım
emırr tam senlık ss buldum beklesonuçta adamın ortağı benim neden yalan söyliyim ki beni dolandırsa söylerdim burda adminlerin gerekeni yapıcağına inanıyorum
telegram sal attıgı ses kaydını atayımsonuçta adamın ortağı benim neden yalan söyliyim ki beni dolandırsa söylerdim burda adminlerin gerekeni yapıcağına inanıyorum
Sen her hafta birşey yapıyorudn konuşmuyorduk toplasan 3 4 gün konuştuk sen ergensin trip atıyosun burds gelmişsenden once ben vardım gordugun mesajlar ılk 10k dusurdugun zaman ama ıstersen daha ıyısını atayım sanada
ADIHAW9DAWUPDGAWYD trıpmı hayırdır kardesım ergen olan sensın 15 yasındakı cocuksun daha aq ben sslerımı attım sende kanıtlarını atSen her hafta birşey yapıyorudn konuşmuyorduk toplasan 3 4 gün konuştuk sen ergensin trip atıyosun burds gelmiş
ADAOHDIGAWUDAW sslerdemı yalan canımmEmircan arkadaşımız herşeyi kanıtlamış oluyor daha da yazmama gerek yok emirin de yazmasına gerek yok iftira atıldığı bariz belşi oluyor iyi günler adminlerimiz
kanka kanıt benim🤠ADIHAW9DAWUPDGAWYD trıpmı hayırdır kardesım ergen olan sensın 15 yasındakı cocuksun daha aq ben sslerımı attım sende kanıtlarını at
15 mi aynen kardşeim sana güvensizliğimden yaşımı doğru vermedim boi yapıyosunADIHAW9DAWUPDGAWYD trıpmı hayırdır kardesım ergen olan sensın 15 yasındakı cocuksun daha aq ben sslerımı attım sende kanıtlarını at
kanıt sen degılsın sslerdekı cocuk senmısınkanka kanıt benim🤠
attıgın ses kayıtlarıdamı sahte kolpasın15 mi aynen kardşeim sana güvensizliğimden yaşımı doğru vermedim boi yapıyosun
O evet?kanıt sen degılsın sslerdekı cocuk senmısın![]()