SE9İH = tokatcıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
Sen kimsin mk ergeni millete laf atıyosun bana ssler attın şu ergenle uğraşıyom diye farkın yok aklınca montajla beni banlatacaksın
ADIOHAWGUDIAWBDAW az once emırcan o dıyordun sımdıde montaj sızofren pıc daha demın kabul edıyordun bıde aıydfadawd

Rating - 100%
eger bunlarla banlanmazsan daha buyuklerını atar her turlu banlatırım merak etme canım benım D:

Rating - 100%
attıgı ses kaydında dıyorkı sen demıssınkı 10k altı dusen hesaplar benım 10k ustu dusenler senın oda dıyorkı benı sıkıcek kolpaya bak tum hesaplar benım zaten dıyor
aramızda öyle bi muhabbet geçmişti ben dedim hatta 10k altı falan benim olsun site falan senin diye bi dahaki siteye ben de para verip ortak olurum dedim o zaman 10k üstü alırım dedim kabul etmedi dedi ki karışık olsun ne gerek var 2 hesap düşür biri senin dedi daha fazlasını verdi

Rating - 100%
ilk atılan hesapta arnavutderler yani = forumdakı scarper atlı kısıyı dolandırıyor. 25K instagram hesabı dusuyor ve arnavutderler se9ih yani semih e yazıyor hesap goruldu attı dıye ardından semih hesap dusmemıs dıyor ancak hesap dusmus oluyor ve hesabı cekıyor ardından hıc bır sey demeyıp anravutderlere dm basmaya devam et diyor
Ardından 2.ss de arnavutderler yani scarper ın forumdakı rutbesını soruyor eğer yayarsa beni forumdan ban yemeyım dıyor. Ardından hiç bir dusen hesabı arnavutderler e teslım etmıyor ve bır daha yazmıyor o kısıye Ardından emircan adlı kişi gelıyor admınlere attıgım ss dede dıyorkı emırcanıda tokatlıcam ancak ıyı cocuk suanlık gerek yok dıyor ve txt salıyor ancak emırcanın gırdıgı hesaplara kurucu gecıyor kı emırcanın elınde olan hesapları daha sonra gerı alabılmek ıcın ve ona kurucu gecmemesını ıstıyor. Yarın bir ss daha atıcam o ss dede forumda fake hesap açıp instagram hesapı kapatıyoruz diyip insanlardan parasını alıp engellemekti amacı ancak buna ben izin vermedıgım için yapmadı o zaman suanda öyle bir şey yapıyormu bilgim yok. Semih adlı kısı 15 yasındakı bır cocuktur hepınıze yalanlar söylüyor

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
ilk atılan hesapta arnavutderler yani = forumdakı scarper atlı kısıyı dolandırıyor. 25K instagram hesabı dusuyor ve arnavutderler se9ih yani semih e yazıyor hesap goruldu attı dıye ardından semih hesap dusmemıs dıyor ancak hesap dusmus oluyor ve hesabı cekıyor ardından hıc bır sey demeyıp anravutderlere dm basmaya devam et diyor
Ardından 2.ss de arnavutderler yani scarper ın forumdakı rutbesını soruyor eğer yayarsa beni forumdan ban yemeyım dıyor. Ardından hiç bir dusen hesabı arnavutderler e teslım etmıyor ve bır daha yazmıyor o kısıye Ardından emircan adlı kişi gelıyor admınlere attıgım ss dede dıyorkı emırcanıda tokatlıcam ancak ıyı cocuk suanlık gerek yok dıyor ve txt salıyor ancak emırcanın gırdıgı hesaplara kurucu gecıyor kı emırcanın elınde olan hesapları daha sonra gerı alabılmek ıcın ve ona kurucu gecmemesını ıstıyor. Yarın bir ss daha atıcam o ss dede forumda fake hesap açıp instagram hesapı kapatıyoruz diyip insanlardan parasını alıp engellemekti amacı ancak buna ben izin vermedıgım için yapmadı o zaman suanda öyle bir şey yapıyormu bilgim yok. Semih adlı kısı 15 yasındakı bır cocuktur hepınıze yalanlar söylüyor

Yaşımı bilmiyor konuşuyor ya kardeşimadmin konu kapadı kapa çeneni bak işine

se9hi

BEN SEMİH

SOYTARI
Rating - 0%
Ya haksız konutu açıyorsunuz adöin bey kilitli kalsın boş yapıyor emircanı getirdim buraya arnavut diye biri vardı adama hesabı verdik enson basmıcam dedi gitti kolpa hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,925Mesajlar
315,327Kullanıcılar
sdking06Son Üye
Üst Alt