Rating - 0%
Orda başka konuya çeviriyosun ordksi herşey emircana aitkanıt sen degılsın sslerdekı cocuk senmısın![]()
Orda başka konuya çeviriyosun ordksi herşey emircana aitkanıt sen degılsın sslerdekı cocuk senmısın![]()
telegram sal bak snaa attıgı seslerıa taymkanka kanıt benim🤠
yoo orda gordugun arnavut emırcan lafı gecmıyor bızım orda konusmalardaOrda başka konuya çeviriyosun ordksi herşey emircana ait
eger bunlarla banlanmazsan forumda fake hesap acıp mılletı tokatlama olayını paylasıcam canım benden kacamazsın AIUDGA8YDAWDOrda başka konuya çeviriyosun ordksi herşey emircana ait
Çünkü konuyu çeviriyosun bunun kanıtı olamazyoo orda gordugun arnavut emırcan lafı gecmıyor bızım orda konusmalarda
Sen kimsin mk ergeni millete laf atıyosun bana ssler attın şu ergenle uğraşıyom diye farkın yok aklınca montajla beni banlatacaksıneger bunlarla banlanmazsan forumda fake hesap acıp mılletı tokatlama olayını paylasıcam canım benden kacamazsın AIUDGA8YDAWD
attıgı ses kaydında dıyorkı sen demıssınkı 10k altı dusen hesaplar benım 10k ustu dusenler senın oda dıyorkı benı sıkıcek kolpaya bak tum hesaplar benım zaten dıyortelegram yok
Kanıt?attıgı ses kaydında dıyorkı sen demıssınkı 10k altı dusen hesaplar benım 10k ustu dusenler senın oda dıyorkı benı sıkıcek kolpaya bak tum hesaplar benım zaten dıyor
ADIOHAWGUDIAWBDAW az once emırcan o dıyordun sımdıde montaj sızofren pıc daha demın kabul edıyordun bıde aıydfadawdSen kimsin mk ergeni millete laf atıyosun bana ssler attın şu ergenle uğraşıyom diye farkın yok aklınca montajla beni banlatacaksın
La olum attığın ss ler bile kanıtsız bir kolpa arkadaşına konuşturup atıcan sesi bellikiattıgı ses kaydında dıyorkı sen demıssınkı 10k altı dusen hesaplar benım 10k ustu dusenler senın oda dıyorkı benı sıkıcek kolpaya bak tum hesaplar benım zaten dıyor
Lan gerizekalı ses montajADIOHAWGUDIAWBDAW az once emırcan o dıyordun sımdıde montaj sızofren pıc daha demın kabul edıyordun bıde aıydfadawd
numaran var canım numaran AUFGAY8DAWDAWD kapanan ınstagram hesabından vermıstım hatırlatıreım adıuoaw8fdyawdawdLa olum attığın ss ler bile kanıtsız bir kolpa arkadaşına konuşturup atıcan sesi belliki
yazılan tarıhler numarana kayıtlı ısım soyısım hepsı gozukuyor canım unutmaLan gerizekalı ses montaj
E at? Montaj olarak at işte dimi kolay zatenyazılan tarıhler numarana kayıtlı ısım soyısım hepsı gozukuyor canım unutma
ASDIHAWD9UAWDAWHID olum bu kadar düşme la tarıhler bellıLa olum attığın ss ler bile kanıtsız bir kolpa arkadaşına konuşturup atıcan sesi belliki
Hadi banlatırsın hadi kardeşim bu forum montaja kanacak değil hadi yarım akıllı ben gidiyorum uğraşmaya değmezeger bunlarla banlanmazsan daha buyuklerını atar her turlu banlatırım merak etme canım benım D:
aramızda öyle bi muhabbet geçmişti ben dedim hatta 10k altı falan benim olsun site falan senin diye bi dahaki siteye ben de para verip ortak olurum dedim o zaman 10k üstü alırım dedim kabul etmedi dedi ki karışık olsun ne gerek var 2 hesap düşür biri senin dedi daha fazlasını verdiattıgı ses kaydında dıyorkı sen demıssınkı 10k altı dusen hesaplar benım 10k ustu dusenler senın oda dıyorkı benı sıkıcek kolpaya bak tum hesaplar benım zaten dıyor
Lan aynı gğn attın beklettin belki?ASDIHAWD9UAWDAWHID olum bu kadar düşme la tarıhler bellı
AODHIAOWADUAUD admın ler ısterse her turlu ss olmadı bılgısayarıma baglanır kontrol ederler merek etme canımE at? Montaj olarak at işte dimi kolay zaten
AAHHAHAHA boyle u donusu yok semıhhhh ssler ve kanıtlar bellıLan aynı gğn attın beklettin belki?
eger admınler dahada ss ısterse forum fake hesap olayının ssını atar yada vıdeosunu telegramdan atarım onlaraLan aynı gğn attın beklettin belki?
neyse öptum senı canım son gunlerını gecırLan aynı gğn attın beklettin belki?
ilk atılan hesapta arnavutderler yani = forumdakı scarper atlı kısıyı dolandırıyor. 25K instagram hesabı dusuyor ve arnavutderler se9ih yani semih e yazıyor hesap goruldu attı dıye ardından semih hesap dusmemıs dıyor ancak hesap dusmus oluyor ve hesabı cekıyor ardından hıc bır sey demeyıp anravutderlere dm basmaya devam et diyor
Yaşımı bilmiyor konuşuyor ya kardeşimadmin konu kapadı kapa çeneni bak işineilk atılan hesapta arnavutderler yani = forumdakı scarper atlı kısıyı dolandırıyor. 25K instagram hesabı dusuyor ve arnavutderler se9ih yani semih e yazıyor hesap goruldu attı dıye ardından semih hesap dusmemıs dıyor ancak hesap dusmus oluyor ve hesabı cekıyor ardından hıc bır sey demeyıp anravutderlere dm basmaya devam et diyor
Ardından 2.ss de arnavutderler yani scarper ın forumdakı rutbesını soruyor eğer yayarsa beni forumdan ban yemeyım dıyor. Ardından hiç bir dusen hesabı arnavutderler e teslım etmıyor ve bır daha yazmıyor o kısıye Ardından emircan adlı kişi gelıyor admınlere attıgım ss dede dıyorkı emırcanıda tokatlıcam ancak ıyı cocuk suanlık gerek yok dıyor ve txt salıyor ancak emırcanın gırdıgı hesaplara kurucu gecıyor kı emırcanın elınde olan hesapları daha sonra gerı alabılmek ıcın ve ona kurucu gecmemesını ıstıyor. Yarın bir ss daha atıcam o ss dede forumda fake hesap açıp instagram hesapı kapatıyoruz diyip insanlardan parasını alıp engellemekti amacı ancak buna ben izin vermedıgım için yapmadı o zaman suanda öyle bir şey yapıyormu bilgim yok. Semih adlı kısı 15 yasındakı bır cocuktur hepınıze yalanlar söylüyor
yaşını admınde bılıyor ses kaydını attım ve bu yazıyı admın yazmamı istedi.Yaşımı bilmiyor konuşuyor ya kardeşimadmin konu kapadı kapa çeneni bak işine