hesabı verdıgıne dair ss atarmısın?Ya haksız konutu açıyorsunuz adöin bey kilitli kalsın boş yapıyor emircanı getirdim buraya arnavut diye biri vardı adama hesabı verdik enson basmıcam dedi gitti kolpa hepsi
hesabı verdıgıne dair ss atarmısın?Ya haksız konutu açıyorsunuz adöin bey kilitli kalsın boş yapıyor emircanı getirdim buraya arnavut diye biri vardı adama hesabı verdik enson basmıcam dedi gitti kolpa hepsi
arnavutderler forumda aktıf bır kısıdır bu konuyu admınde sorucaktır ssle beraber o zaman görusuruz semıhcımYa haksız konutu açıyorsunuz adöin bey kilitli kalsın boş yapıyor emircanı getirdim buraya arnavut diye biri vardı adama hesabı verdik enson basmıcam dedi gitti kolpa hepsi
Kardeşim o ses kaydı arkadaşına ait bunu biliyorum seni tanıyorum smsmsmösyaşını admınde bılıyor ses kaydını attım ve bu yazıyı admın yazmamı istedi.
Hesap kapando bunu sende yazdın kapalı hesapta ss atamamhesabı verdıgıne dair ss atarmısın?
sad
arnavutderlere sorulcak bu ssler merak etme semıhhHesap kapando bunu sende yazdın kapalı hesapta ss atamam
istersen admınede numaranı atayım 15 yasında oldugunu onaylasnKardeşim o ses kaydı arkadaşına ait bunu biliyorum seni tanıyorum smsmsmös
dolandırdıgı arnavutderlerın yazısı https://spyhackerz.org/forum/threads/dm-basma-şikayet.75072/ az kaldı forumdan banlanıcak gercekler ortaya cıkacakKral ya kral 👑