Kali Linux İle İnstagram Organik Takipçi Kasma

auxxfrm

Where is my mind ?
Rating - 0%
Selam arkadaşlar instagramda organik takipçi kasmanın çok kolay ve uğraş gerektirmeyen bir yolu var bugün size onu anlatmak istedim faydalanmak isteyenler olabilir.
İlk öncelikle kullanmadığınız bir hesaptan deneyin
Gerekli Uygulama
-Kali linux
Evet ilk öncelikle nasıl işlediğini anlatmak istiyorum.
arkadaşlar bu uygulama instagramda herhangi bir kullanıcıyı takip ediyor ve takip ettikleri arasından genellikle beşte biri gt yani geri takip ediyor
daha sonra bu uygulama takip ettiği bütün kullanıcıları takipten çıkarıyor ve bu sayede organik takipçi kasmış oluyorsunuz

Şimdi gelelim nasıl yapıldığına
-Kali linux'u açalım ve komut uygulamasına girelim.
-komut uygulamasına cd Desktop yazalım. (Türkce olanlar cd Masaustu yazsın)
-ardından bu komutu yazıyoruz git clone https://github.com/cyberkallan/inshackle-bot.git (dosya tamamen inene kadar bekliyoruz)
-dosya indikten sonra cd inshackle-bot yazıyoruz.
-daha sonra dosyamıza yetki veriyoruz şunu yazalım chmod +x inshackle.sh
-ve son olarak ./inshackle.sh yazıp uygulamayı açıyoruz. (burda uzun karmaşık bi hata alırsanız bash inshackle.sh yazarak açabilirsiniz yine hata alırsanız en baştan tekrar deneyin.)

Arkadaşlar uygulamaya erişmek bu kadardı karşınıza 1den 8e kadar alt alta dizilmiş instagramda kullanabileceğiniz bir takım açıklar var.
ama ben başlıkta dediğim gibi organik takipci yerini direk özetle geçeyim belki bulamayanlarolur.

Organik takipçi kasmaya erişmek için
-uygulama açılınca numaralar çıkacak siz 2 yazıp ikinci numarayı seçmelisiniz.
-ardından sizden instagram username isteyecektir instagram kullanıcı adınızı girin.
-sonra instagram şifrenizi isteyecektir fakat yazarken gözükmeyecektir doğru yazdığınızdan emin olup enterleyin gözükmesede yazıyor orda.(ana hesabınızla değil kullanmadığınız bir hesapla deneyin.)
-şifreyi girdikten sonra otomatik başlayacaktır siz sadece uygulamayı arkaya alın ve keyfinize bakın :)
Yapamayanlar herhangi bir sorunla karşılaşanlar yorum yazarak belirtebilir veya bana özelden ulaşabilir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İyi günler herkese

Rating - 0%
Selam arkadaşlar instagramda organik takipçi kasmanın çok kolay ve uğraş gerektirmeyen bir yolu var bugün size onu anlatmak istedim faydalanmak isteyenler olabilir.
İlk öncelikle kullanmadığınız bir hesaptan deneyin
Gerekli Uygulama
-Kali linux
Evet ilk öncelikle nasıl işlediğini anlatmak istiyorum.
arkadaşlar bu uygulama instagramda herhangi bir kullanıcıyı takip ediyor ve takip ettikleri arasından genellikle beşte biri gt yani geri takip ediyor
daha sonra bu uygulama takip ettiği bütün kullanıcıları takipten çıkarıyor ve bu sayede organik takipçi kasmış oluyorsunuz

Şimdi gelelim nasıl yapıldığına
-Kali linux'u açalım ve komut uygulamasına girelim.
-komut uygulamasına cd Desktop yazalım. (Türkce olanlar cd Masaustu yazsın)
-ardından bu komutu yazıyoruz git clone https://github.com/cyberkallan/inshackle-bot.git (dosya tamamen inene kadar bekliyoruz)
-dosya indikten sonra cd inshackle-bot yazıyoruz.
-daha sonra dosyamıza yetki veriyoruz şunu yazalım chmod +x inshackle.sh
-ve son olarak ./inshackle.sh yazıp uygulamayı açıyoruz. (burda uzun karmaşık bi hata alırsanız bash inshackle.sh yazarak açabilirsiniz yine hata alırsanız en baştan tekrar deneyin.)

Arkadaşlar uygulamaya erişmek bu kadardı karşınıza 1den 8e kadar alt alta dizilmiş instagramda kullanabileceğiniz bir takım açıklar var.
ama ben başlıkta dediğim gibi organik takipci yerini direk özetle geçeyim belki bulamayanlarolur.

Organik takipçi kasmaya erişmek için
-uygulama açılınca numaralar çıkacak siz 2 yazıp ikinci numarayı seçmelisiniz.
-ardından sizden instagram username isteyecektir instagram kullanıcı adınızı girin.
-sonra instagram şifrenizi isteyecektir fakat yazarken gözükmeyecektir doğru yazdığınızdan emin olup enterleyin gözükmesede yazıyor orda.(ana hesabınızla değil kullanmadığınız bir hesapla deneyin.)
-şifreyi girdikten sonra otomatik başlayacaktır siz sadece uygulamayı arkaya alın ve keyfinize bakın :)
Yapamayanlar herhangi bir sorunla karşılaşanlar yorum yazarak belirtebilir veya bana özelden ulaşabilir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İyi günler herkese
eyw

Rating - 0%
Hi friends, there is a very easy and effortless way to gain organic followers on Instagram, I wanted to tell you about it today, there may be those who want to take advantage of it.
First try from an account you don't use
Required Application
- Kali linux
Yes, first of all, I want to explain how it works.
friends, this application follows any user on Instagram and usually one-fifth of those they follow follow gt.
then this application unfollows all the users it follows and in this way you gain organic followers.

Now let's see how it's done
- Let's open Kali linux and enter the command application.
- Let's write cd Desktop to the command application. (For those in Turkish, write cd Desktop)
-then we type this command git clone https://github.com/cyberkallan/inshackle-bot.git (wait until the file is completely downloaded)
-After the file is downloaded, we write cd inshackle-bot.
-then we authorize our file, let's write chmod +x inshackle.sh
-And finally, we write ./inshackle.sh and open the application. (If you get a long complex error here, you can open it by typing bash inshackle.sh. If you get an error again, try again from the beginning.)

Friends, that's all it was to access the application. There are a number of openings you can use on Instagram from 1 to 8, lined up one after the other.
but as I said in the title, let me just briefly summarize the organic follower place, maybe there are those who can't find it.

To access organic follower muscle
-When the application is opened, the numbers will appear, you must write 2 and choose the second number.
-then it will ask you for your instagram username, enter your instagram username.
-Then Instagram will ask for your password, but it won't appear while typing. Make sure you type it correctly and enter it.
-After you enter the password, it will start automatically, you just take the application back and enjoy :)
Those who can't, those who encounter any problems, can write a comment or contact me privately.
I'm happy if I did any help
Good day everyone

131,551Konular
3,269,146Mesajlar
315,387Kullanıcılar
spyneomSon Üye
Üst Alt