Selam arkadaşlar instagramda organik takipçi kasmanın çok kolay ve uğraş gerektirmeyen bir yolu var bugün size onu anlatmak istedim faydalanmak isteyenler olabilir.
İlk öncelikle kullanmadığınız bir hesaptan deneyin
Gerekli Uygulama
-Kali linux
Evet ilk öncelikle nasıl işlediğini anlatmak istiyorum.
arkadaşlar bu uygulama instagramda herhangi bir kullanıcıyı takip ediyor ve takip ettikleri arasından genellikle beşte biri gt yani geri takip ediyor
daha sonra bu uygulama takip ettiği bütün kullanıcıları takipten çıkarıyor ve bu sayede organik takipçi kasmış oluyorsunuz
Şimdi gelelim nasıl yapıldığına
-Kali linux'u açalım ve komut uygulamasına girelim.
-komut uygulamasına cd Desktop yazalım. (Türkce olanlar cd Masaustu yazsın)
-ardından bu komutu yazıyoruz git clone https://github.com/cyberkallan/inshackle-bot.git (dosya tamamen inene kadar bekliyoruz)
-dosya indikten sonra cd inshackle-bot yazıyoruz.
-daha sonra dosyamıza yetki veriyoruz şunu yazalım chmod +x inshackle.sh
-ve son olarak ./inshackle.sh yazıp uygulamayı açıyoruz. (burda uzun karmaşık bi hata alırsanız bash inshackle.sh yazarak açabilirsiniz yine hata alırsanız en baştan tekrar deneyin.)
Arkadaşlar uygulamaya erişmek bu kadardı karşınıza 1den 8e kadar alt alta dizilmiş instagramda kullanabileceğiniz bir takım açıklar var.
ama ben başlıkta dediğim gibi organik takipci yerini direk özetle geçeyim belki bulamayanlarolur.
Organik takipçi kasmaya erişmek için
-uygulama açılınca numaralar çıkacak siz 2 yazıp ikinci numarayı seçmelisiniz.
-ardından sizden instagram username isteyecektir instagram kullanıcı adınızı girin.
-sonra instagram şifrenizi isteyecektir fakat yazarken gözükmeyecektir doğru yazdığınızdan emin olup enterleyin gözükmesede yazıyor orda.(ana hesabınızla değil kullanmadığınız bir hesapla deneyin.)
-şifreyi girdikten sonra otomatik başlayacaktır siz sadece uygulamayı arkaya alın ve keyfinize bakın
Yapamayanlar herhangi bir sorunla karşılaşanlar yorum yazarak belirtebilir veya bana özelden ulaşabilir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İyi günler herkese
İlk öncelikle kullanmadığınız bir hesaptan deneyin
Gerekli Uygulama
-Kali linux
Evet ilk öncelikle nasıl işlediğini anlatmak istiyorum.
arkadaşlar bu uygulama instagramda herhangi bir kullanıcıyı takip ediyor ve takip ettikleri arasından genellikle beşte biri gt yani geri takip ediyor
daha sonra bu uygulama takip ettiği bütün kullanıcıları takipten çıkarıyor ve bu sayede organik takipçi kasmış oluyorsunuz
Şimdi gelelim nasıl yapıldığına
-Kali linux'u açalım ve komut uygulamasına girelim.
-komut uygulamasına cd Desktop yazalım. (Türkce olanlar cd Masaustu yazsın)
-ardından bu komutu yazıyoruz git clone https://github.com/cyberkallan/inshackle-bot.git (dosya tamamen inene kadar bekliyoruz)
-dosya indikten sonra cd inshackle-bot yazıyoruz.
-daha sonra dosyamıza yetki veriyoruz şunu yazalım chmod +x inshackle.sh
-ve son olarak ./inshackle.sh yazıp uygulamayı açıyoruz. (burda uzun karmaşık bi hata alırsanız bash inshackle.sh yazarak açabilirsiniz yine hata alırsanız en baştan tekrar deneyin.)
Arkadaşlar uygulamaya erişmek bu kadardı karşınıza 1den 8e kadar alt alta dizilmiş instagramda kullanabileceğiniz bir takım açıklar var.
ama ben başlıkta dediğim gibi organik takipci yerini direk özetle geçeyim belki bulamayanlarolur.
Organik takipçi kasmaya erişmek için
-uygulama açılınca numaralar çıkacak siz 2 yazıp ikinci numarayı seçmelisiniz.
-ardından sizden instagram username isteyecektir instagram kullanıcı adınızı girin.
-sonra instagram şifrenizi isteyecektir fakat yazarken gözükmeyecektir doğru yazdığınızdan emin olup enterleyin gözükmesede yazıyor orda.(ana hesabınızla değil kullanmadığınız bir hesapla deneyin.)
-şifreyi girdikten sonra otomatik başlayacaktır siz sadece uygulamayı arkaya alın ve keyfinize bakın
Yapamayanlar herhangi bir sorunla karşılaşanlar yorum yazarak belirtebilir veya bana özelden ulaşabilir.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
İyi günler herkese