selam arkadaslar

Rating - 0%
merhaba arkadaşlar 20 yıl aradan sonra tekrar hack camiasına zorunlu dönüş yaptık bakalım tekrar birşeyler yapabilecekmiyiz 🙂

Rating - 0%
cok eskiden pic16f876 84 leri kırmıştım simkartları decode etmiştim 128v2 leri çözmüştüm tabi bunlara senin yaşın yetiyormu bilmiyorum ve bunların finans sektorunde hangi alanlarda kullanıldıgı hakkında fikir sahibimisin bilmiyorum yorumların daha iyi olmalı bana yeteri kadar kazandıran bir şirketim var

Rating - 0%
cok eskiden pic16f876 84 leri kırmıştım simkartları decode etmiştim 128v2 leri çözmüştüm tabi bunlara senin yaşın yetiyormu bilmiyorum ve bunların finans sektorunde hangi alanlarda kullanıldıgı hakkında fikir sahibimisin bilmiyorum yorumların daha iyi olmalı bana yeteri kadar kazandıran bir şirketim var
baya iyi hacker geçmişin var da başın belaya girmiyomudu bu olaylardan

Rating - 0%
hoşgeldin şirket ne üzerine

Rating - 0%
basim belaya girmiyordu cunku 90 lı yıllarda iz sürecek babayigit devlet kademesinde yoktu ve illegal yapmadım beyazdım
aynn şimdi ne yapsan sabah polisle çay içiyon yani aşırı dikkat etmelisin bende kimlik arşivi var kripto şirketlerinde kyc onayları olan yerlere onaylatmalık selfieli fln bunları kendim buldum bu thodex gibi kapanan şirketlerin veri tabanlarında kullanmaya korkuyom tek yaptığım editleyip insta kapatma açma diğer işlerde skntı var biraz

131,624Konular
3,269,834Mesajlar
315,624Kullanıcılar
rax2fastSon Üye
Üst Alt