hayır gercek arkadaşım 40 yaşındayım20 yıl derken ironi mi yoksa gerçek mi
tesekkür ederim bakalım neler degişmişMerhaba,
SpyHackerz forumuna hoş geldiniz.
İyi forumlar.
geç bile kalmışsın ben ilk hackimi 15 yaşımda kendimi hackleyerek yaptım🤪🤪🤪bn 17 yim verdiğin ara benden fazla dxjsnjxdsn
her lamer ilk kendini hackler ama bunu kimse kolay kolay itiraf etmez ilk hackim spam form ile kendi mail sifremi kendi mailime istemiştim 😁😁aga bnde 6 aydır bu işe giriştim sansa sınav fln izin vermiyo bi bitsin içinden geçecemde kendini hacklemek nedir ya snsjdsj
parası bitmişhoş geldin usta, zorunlu dönüş derken?
parası 20 yılda anca bitmişse zaten taşşaklı adamdır hiç sanmıyorum o yüzden döndüğünüparası bitmiş

Hack camiasında yaşlı kurt yok denilecek kadar az Aramıza Hoşgeldin İyi Forumlarmerhaba arkadaşlar 20 yıl aradan sonra tekrar hack camiasına zorunlu dönüş yaptık bakalım tekrar birşeyler yapabilecekmiyiz 🙂
merhaba arkadaşlar 20 yıl aradan sonra tekrar hack camiasına zorunlu dönüş yaptık bakalım tekrar birşeyler yapabilecekmiyiz 🙂
teşekkür ederim 👍Hack camiasında yaşlı kurt yok denilecek kadar az Aramıza Hoşgeldin İyi Forumlar
cocuklarımı kacırdılar iz sürecezhoş geldin usta, zorunlu dönüş derken?
ironi ?cocuklarımı kacırdılar iz sürecez
tesekkür ederimhoşgeldin iyi forumlar dilerim.
hayır gerçek anneleri yurt dışına kacırdıironi ?
hmm Allah sabır versinhayır gerçek anneleri yurt dışına kacırdı
hayır gerçek anneleri yurt dıironi ?
tesekkür ederim 🙏hmm Allah sabır versin
cok eskiden pic16f876 84 leri kırmıştım simkartları decode etmiştim 128v2 leri çözmüştüm tabi bunlara senin yaşın yetiyormu bilmiyorum ve bunların finans sektorunde hangi alanlarda kullanıldıgı hakkında fikir sahibimisin bilmiyorum yorumların daha iyi olmalı bana yeteri kadar kazandıran bir şirketim varparası bitmiş
baya iyi hacker geçmişin var da başın belaya girmiyomudu bu olaylardancok eskiden pic16f876 84 leri kırmıştım simkartları decode etmiştim 128v2 leri çözmüştüm tabi bunlara senin yaşın yetiyormu bilmiyorum ve bunların finans sektorunde hangi alanlarda kullanıldıgı hakkında fikir sahibimisin bilmiyorum yorumların daha iyi olmalı bana yeteri kadar kazandıran bir şirketim var
hoşgeldin şirket ne üzerinecok eskiden pic16f876 84 leri kırmıştım simkartları decode etmiştim 128v2 leri çözmüştüm tabi bunlara senin yaşın yetiyormu bilmiyorum ve bunların finans sektorunde hangi alanlarda kullanıldıgı hakkında fikir sahibimisin bilmiyorum yorumların daha iyi olmalı bana yeteri kadar kazandıran bir şirketim var
basim belaya girmiyordu cunku 90 lı yıllarda iz sürecek babayigit devlet kademesinde yoktu ve illegal yapmadım beyazdımbaya iyi hacker geçmişin var da başın belaya girmiyomudu bu olaylardan
hoşbuldum mekatronik yazılımhoşgeldin şirket ne üzerine
aynn şimdi ne yapsan sabah polisle çay içiyon yani aşırı dikkat etmelisin bende kimlik arşivi var kripto şirketlerinde kyc onayları olan yerlere onaylatmalık selfieli fln bunları kendim buldum bu thodex gibi kapanan şirketlerin veri tabanlarında kullanmaya korkuyom tek yaptığım editleyip insta kapatma açma diğer işlerde skntı var birazbasim belaya girmiyordu cunku 90 lı yıllarda iz sürecek babayigit devlet kademesinde yoktu ve illegal yapmadım beyazdım