Kaostan beslenecek olsam konularını silmekle kalmaz banlardım ve kimsenin ruhu duymazdı birine söylemediğin sürece. Otu boku dediğin şey yasak olan bir şey.Otu boku suç olarak algılarsan evet oluyor
Kaostan beslenecek olsam konularını silmekle kalmaz banlardım ve kimsenin ruhu duymazdı birine söylemediğin sürece. Otu boku dediğin şey yasak olan bir şey.Otu boku suç olarak algılarsan evet oluyor
ben yine haksız çıkacağım kanka rez alOtu boku suç olarak algılarsan evet oluyor
kimin forumundan kimi banlıyorsun kimin ruhu duymuyor?Kaostan beslenecek olsam konularını silmekle kalmaz banlardım ve kimsenin ruhu duymazdı birine söylemediğin sürece. Otu boku dediğin şey yasak olan bir şey.
Ben sana örnek verdim, gerçekleştirmedim. Sana kaostan beslencek olsam ne olacağının örneğini verdim. Kurallara uyarsan hiçbir şey olmaz.kimin forumundan kimi banlıyorsun kimin ruhu duymuyor?dingonun ahırı sandın sanırım biraz yerini bil
![]()
sen canını sıkma diğer yönetim adaletlidirben yine haksız çıkacağım kanka rez albu hesapta ban yiyecek çünkü onun yetkisi var o daha üst konumda
al işte ŞĞLWASDJKFĞPAWEOFJŞASLDFJK*WQEPĞya sg amk gezgini
Ahahaha tamam kral en iyi sensinya sg amk gezgini
Dostum tamamen boş yapıyorsun şuan, toxicliğe luzüm yok. Eleştiri adı altında küfür etmediğin kaldı bir tek.al işte ŞĞLWASDJKFĞPAWEOFJŞASLDFJK*WQEPĞ
Küfür etmemiş çoğu konuda haklı ve yine biz haksız bulunacağız bilyoruzDostum tamamen boş yapıyorsun şuan, toxicliğe luzüm yok. Eleştiri adı altında küfür etmediğin kaldı bir tek.
aferim, konu kilitlenebilir beyler.Ahahaha tamam kral en iyi sensin
kusura bakma biraz fazla ilerlemiş olabilirimDostum tamamen boş yapıyorsun şuan, toxicliğe luzüm yok. Eleştiri adı altında küfür etmediğin kaldı bir tek.
Bende aleyküm selam diyeyim.Adminler dışında herkes konuşmuş o zaman ben de bi selam veriyim 👋
napim