Merhaba SpyHackerz Yetkilileri !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lost 

Yaşayan Forum Efsanesi
Rating - 100%
Kaostan beslenecek olsam konularını silmekle kalmaz banlardım ve kimsenin ruhu duymazdı birine söylemediğin sürece. Otu boku dediğin şey yasak olan bir şey.
kimin forumundan kimi banlıyorsun kimin ruhu duymuyor? :D dingonun ahırı sandın sanırım biraz yerini bil :)

ParZ 

print(fake.profile())
Rating - 0%
Adminler dışında herkes konuşmuş o zaman ben de bi selam veriyim 👋

Rating - 0%
Konuya farklı kişilerin dahil olması ve toxiclik sebebiyle

Konu Kilit+

Bundan sonrasını ve incelemeyi ÜST Yönetim yapacaktır.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
İnceledim dosya virüslü değil dosyaların upload edildiği site sizi bir reklama yönlendiriyor, dosya adında bir .exe indiriyor otomatik.
Üyeyle bir bağlantısı yok yani upload edilen site sıkıntılı, yine de konuyu kaldırmak en sağlıklısı yanlışlıkla açıp zararlı yazılımlar indirebilir üyeler bilgisayarlarına.
@ruthio nickli üyenin ban sebebine detaylı bakıp ilgileneceğim. Ban sebebi eğer ki bu data konusu nedeniyle ise geri açılır, eğer farklı bir neden varsa duruma göre ilgilenilir.

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
İncelemelerim sonucunda @ruthio nickinin banı kaldırılmıştır. Yönetime hakaret etmen her türlü ayıptır bir dahaki sefere affı olmaz.
Eğer yönetim üyelerinden birisi sana kötü üslup ve haksız şekilde davranıyorsa bana veya diğer üst yönetime ilet sakın karşılık verme. Yoksa sen de haksız duruma düşersin dostum. Yaşanan haksızlıktan dolayı kusuruma bakma iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,558Konular
3,269,178Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt