JSHSİSBİAGEJANYSAKMSB
JSHSİSBİAGEJANYSAKMSB
Konuya açıklık getireyim ben bu neonun chate sorgu yapılır fln yazdığını gördüm zaten sorgu yasak ondan sonra anlaşma yaptık ilk bunlar para fln istediler 200 TL kadar ondan sonra işte bende guvenmedigim için dedim methodlarla halledelim bununla konuşmamız da pek bsi anlamadım dedimki ortağının instasini sal onla konuşayım saldı konuşuyorduk en sonda numarasını verdi ve bende güvendim sonuçta real numarasını vermişti ilk önce methodu saldım sonrasında ben bunu yapamam fln demeye başladı r yaptı salamam dedi ben sana öğretim dedi sese geçtik konuştuk hallettik sigortayı sana salicam dedi tamam dedim çıktık sesten ondan sonra bsiler yazdı saldı 2dk geçti ppsi gitti Gine kötümser düşünmedim heralde numaramı sildi dedim megersem engel atmış sonrasında bu neona yazdım tokat attı fln diye ortağın degilmiydi fln dedim spyda konu acicam dedim sonrasinda bikac SS attı bakmadım bile zaten hesap 0 dı tokat atmak için açtıkları çok belli @N3Neon un perma Ban yemesini istiyorum.

30 TL parama konacakti neyse yarın 2 3 cingeneye bisiler alırım bunlara 7/24 sovdururumJSHSİSBİAGEJANYSAKMSB
Yapamaz tam ortağım değil der geçerAnladım neon açıklama yaoıcakmısın
Yanlis Anlatıyorsun@Castiel Bak şimdi ortağım Ömer Bi cocukla konuşmus soyadı bozkurt ondan sonra 2021 data karşılığı method salıcaktık buna ortağım ilk methodh attı ondan sonra neon eşşeği ve arkadaşı tokat attı bu kadar basit tel numarasıda var cocugun 🤔
Gerizekalı 1. Si o benim fake hesabım olsa seninle oyunda sesli konuştuk daha sonra sen adamla sese geçtim diyorsun onun sesi ile benim sesim benziyormu ? 0 takipcili diyorsun fake hesap diyorsunKonuya açıklık getireyim ben bu neonun chate sorgu yapılır fln yazdığını gördüm zaten sorgu yasak ondan sonra anlaşma yaptık ilk bunlar para fln istediler 200 TL kadar ondan sonra işte bende guvenmedigim için dedim methodlarla halledelim bununla konuşmamız da pek bsi anlamadım dedimki ortağının instasini sal onla konuşayım saldı konuşuyorduk en sonda numarasını verdi ve bende güvendim sonuçta real numarasını vermişti ilk önce methodu saldım sonrasında ben bunu yapamam fln demeye başladı r yaptı salamam dedi ben sana öğretim dedi sese geçtik konuştuk hallettik sigortayı sana salicam dedi tamam dedim çıktık sesten ondan sonra bsiler yazdı saldı 2dk geçti ppsi gitti Gine kötümser düşünmedim heralde numaramı sildi dedim megersem engel atmış sonrasında bu neona yazdım tokat attı fln diye ortağın degilmiydi fln dedim spyda konu acicam dedim sonrasinda bikac SS attı bakmadım bile zaten hesap 0 dı tokat atmak için açtıkları çok belli @N3Neon un perma Ban yemesini istiyorum.
Lan ömer az bic değilsin ha30 TL parama konacakti neyse yarın 2 3 cingeneye bisiler alırım bunlara 7/24 sovdururum
Hakkettiler.Lan ömer az bic değilsin ha
Hakaret var !!! Raporke pompake Ban keYanlis Anlatıyorsun
Gerizekalı 1. Si o benim fake hesabım olsa seninle oyunda sesli konuştuk daha sonra sen adamla sese geçtim diyorsun onun sesi ile benim sesim benziyormu ? 0 takipcili diyorsun fake hesap diyorsun
Aynı kişi demedim zaten 😅😅Yanlis Anlatıyorsun
Gerizekalı 1. Si o benim fake hesabım olsa seninle oyunda sesli konuştuk daha sonra sen adamla sese geçtim diyorsun onun sesi ile benim sesim benziyormu ? 0 takipcili diyorsun fake hesap diyorsun
Sanada güvendim @Zafiyetsiz kefilim dedin die@Castiel ben buna methodu salmadan önce Ömer'e dedimki tam ortağım sayılmaz dedim adam Real no vermiş diye guvenmis kendisi belirtiyor orada Real no verdi diye güvendim demiş
Forumda 2021 sigortadan sorgu satışı yapiyorduArtı olarak yaptığınız ticaret forumda yasak forum dışı yapmışsınız bunu ve ortağım değil diyor adam.
İlk başta niye ortağım dedi ?Artı olarak yaptığınız ticaret forumda yasak forum dışı yapmışsınız bunu ve ortağım değil diyor adam.
Forumda ticareti başlatan oGerek sigorta datası gerek 2021 mern*s, forumda bir süreden beri bulunuyorsunuz ve bunların yasak olduğunu biliyorsunuz. Yasakları çiğnemeyip bu ticarete kalkışmasaydınız şu an bu durumda olmazdınız.