@founder der crause Tokatçıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm bak sikerim hala diyo 17kyi ver sen bana 17k sende bende olsa konu açmam gerzek insan

17k hesabı 8k hesaba takas ettim üstüne de 20 lira almış oldum ve 8k hesap da kullanılmıyor amk kurucu geçilmemiş sik gibi kaldım

artı olarak ben kendi hesabımda hep çift faktör açık kullandım bu forumda hesabımı verdiklerim de oldu bilirler ki hep açıktı faktör

hem arkadaş dün de birini tokatlamış o hesap onundu barış vs vs yazıyor etiket attım konuya ondan sonra şikayet açtı intikam ister gibi 20 lira neyin tokatı amk

@founder der crause adlı arkadaş benle takasa girip 17k saldı ve hesabi bu akşam geri çekti ve inkar ediyo fakat telefon numarası sonu 78 ve arkadaşın sonu da 78 ve ben bunun kardeşini aradım ismi yakup kilic ve abisinin böyle bisey yapabileceğini söyledi yani instagramla ilgileniyormus abisinin adı ******* Osman kılıç mis bende bu founderin numarasını sorguladım isim ve soyisim cikiyo ve baba ismi Alpaslan kılıç ve hepsi Konya'daki oturuyor bunlar bir rastlantı olamaz aşağıda kardeşinin numarası var @Mecuryal @l33t @x0x0
kendin tokatçısın millete tokatçı diyosun

Founder giden 8k olsun ama knk ayio bak bende hesap var ztn ama yani başka biri olur elinde hesabi olmayan son parası olan biri olur onlara tokat atma yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,580Konular
3,269,293Mesajlar
315,450Kullanıcılar
ceddamaySon Üye
Üst Alt