ya benim 17k hesabımı sal ya da diğer hesapları sal 4 hesap aldın 20 lira vermiş oldun helal tokatçı başı ...Lan olm 17kyi ya sal yada 8k+20tl mi sal
ya benim 17k hesabımı sal ya da diğer hesapları sal 4 hesap aldın 20 lira vermiş oldun helal tokatçı başı ...Lan olm 17kyi ya sal yada 8k+20tl mi sal
wowowowo sakin delikanlıOlm bak sikerim hala diyo 17kyi ver sen bana 17k sende bende olsa konu açmam gerzek insan
Sakin ol genç aslanOlm bak sikerim hala diyo 17kyi ver sen bana 17k sende bende olsa konu açmam gerzek insan
çözülmesini istersen @Pithorq söylersin konuştuğumuz hesabı geri verir kanıt sunarım vermezse zaten haksız olduğunu kendi kanıtlamış olurHala çözemediniz mi konuyu amk
benim değil ki amk kiminle konuştu bilmiyorum+adamın ailesinin adını soyadını fln buraya atman yanlış bana göre örnek veriyorum K.B olarak yazabilirdin
Sen haklısın17k hesabı 8k hesaba takas ettim üstüne de 20 lira almış oldum ve 8k hesap da kullanılmıyor amk kurucu geçilmemiş sik gibi kaldım
Hmm o zaman işler değişir ben karismiyorum adminler hallederbenim değil ki amk kiminle konuştu bilmiyorum
Abi adam doru soyluo haarkadaş secure basmak yerine ilk önce numara ss alıyor kurucu geçtğini zaten belirtmişti yani kasıtlı olarak banlatmaya çalışıyor. -bence
bırak kolpayı ulaşamadığı makama anca bok atararkadaş secure basmak yerine ilk önce numara ss alıyor kurucu geçtğini zaten belirtmişti yani kasıtlı olarak banlatmaya çalışıyor. -bence
kendin tokatçısın millete tokatçı diyosun@founder der crause adlı arkadaş benle takasa girip 17k saldı ve hesabi bu akşam geri çekti ve inkar ediyo fakat telefon numarası sonu 78 ve arkadaşın sonu da 78 ve ben bunun kardeşini aradım ismi yakup kilic ve abisinin böyle bisey yapabileceğini söyledi yani instagramla ilgileniyormus abisinin adı ******* Osman kılıç mis bende bu founderin numarasını sorguladım isim ve soyisim cikiyo ve baba ismi Alpaslan kılıç ve hepsi Konya'daki oturuyor bunlar bir rastlantı olamaz aşağıda kardeşinin numarası var @Mecuryal @l33t @x0x0
Kime tokat atmışım aqhem arkadaş dün de birini tokatlamış o hesap onundu barış vs vs yazıyor etiket attım konuya ondan sonra şikayet açtı intikam ister gibi 20 lira neyin tokatı amk
Kimi tokatlamisimkendin tokatçısın millete tokatçı diyosun
ya bide suçsuz gibi davranman amkKime tokat atmışım aq
Aq Allah misin aq sen kimsin senin yerinde olacambırak kolpayı ulaşamadığı makama anca bok atar
Kanıt at gotya bide suçsuz gibi davranman amk
şikayet konularına bak bakalımKanıt at got
Secury bastim ve bana help ekranı cikiyo mal deilimarkadaş secure basmak yerine ilk önce numara ss alıyor kurucu geçtğini zaten belirtmişti yani kasıtlı olarak banlatmaya çalışıyor. -bence
Adamlar senin adını soyadını nerden biliyobenim değil ki amk kiminle konuştu bilmiyorum
adamla ses kayıtlarını at. kanıt sunmam için de geri aldığın hesabı verAdamlar senin adını soyadını nerden biliyo
Arayıp sorabilirsin numarasını atiyimadamla ses kayıtlarını at. kanıt sunmam için de geri aldığın hesabı ver