Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Founder giden 8k olsun ama knk ayio bak bende hesap var ztn ama yani başka biri olur elinde hesabi olmayan son parası olan biri olur onlara tokat atma yeter
@founder der crause Ref ve kefim 20 TL veya 2 3 hesap için böyle bokluk çıkarmaz ya yanlış anlaşılma var yada kasıtlı yapılan birşey hayırlısı olsun ama founder 2 3 hesap için öyle birşey yapmaz.
Amk beni bilen bilir kartıma kaç kişinin parası girdi tokatlamadim bir data için mi tokat atacam bana göre para daha önemli datadan sg amk founder Tokatçıdir diye açılan konunun altinda bana Tokatçı diyorsun puhahahaha xjsmxbaknzx
Amk beni bilen bilir kartıma kaç kişinin parası girdi tokatlamadim bir data için mi tokat atacam bana göre para daha önemli datadan sg amk founder Tokatçıdir diye açılan konunun altinda bana Tokatçı diyorsun puhahahaha xjsmxbaknzx
Datayi ben satmadım zaten ve senin beninle bir alış verişin olmadığı için bilmiyorsun beni @TycoN 🖤@gaddaramca@Zafiyetsiz bilir zaten bunlwrdan başka kimse ile muhabbetim yok en fazla 1-2 kelime etmişimdir
yav bu amk konusu nasıl 70 cevap olmuş ikiniz de bir sik atmamışsınız ikiniz de birbirinize tokatçı diyosunuz ortada bir şey yok kilitliyorum adam gibi konu açın açıyosanız delikanlı gibi ticaret yapmak çok zor dimi amına koyim çocuk çocuk işler
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.