tmFounder giden 8k olsun ama knk ayio bak bende hesap var ztn ama yani başka biri olur elinde hesabi olmayan son parası olan biri olur onlara tokat atma yeter
hahahha iki tokatçının ticareti çok keyifli olacak@Pithorq bana Instagram'dan yazarmisin veya instagram şal ben yazayım. Hesap kapattiracam Instagram: n3neon
Ben daha aracusuz ticaret yapmamhahahha iki tokatçının ticareti çok keyifli olacak
Yarram ne Tokatçısi göt ben senmiyimhahahha iki tokatçının ticareti çok keyifli olacak
sen ben olsan adam olursun sikik heryerde adın tokatçı diye anılıyorYarram ne Tokatçısi göt ben senmiyim
Amk beni bilen bilir kartıma kaç kişinin parası girdi tokatlamadim bir data için mi tokat atacam bana göre para daha önemli datadan sg amk founder Tokatçıdir diye açılan konunun altinda bana Tokatçı diyorsun puhahahaha xjsmxbaknzxsen ben olsan adam olursun **Küfürbaz** heryerde adın tokatçı diye anılıyor
ben seninle bi alışveriş içinde bulunmadım ama herkes sana tokatçı diyor neden o zaman açıkla artı olarak data satışı yasak?Amk beni bilen bilir kartıma kaç kişinin parası girdi tokatlamadim bir data için mi tokat atacam bana göre para daha önemli datadan sg amk founder Tokatçıdir diye açılan konunun altinda bana Tokatçı diyorsun puhahahaha xjsmxbaknzx
Datayi ben satmadım zaten ve senin beninle bir alış verişin olmadığı için bilmiyorsun beni @TycoN 🖤 @gaddaramca @Zafiyetsiz bilir zaten bunlwrdan başka kimse ile muhabbetim yok en fazla 1-2 kelime etmişimdirben seninle bi alışveriş içinde bulunmadım ama herkes sana tokatçı diyor neden o zaman açıkla artı olarak data satışı yasak?