Mrsynox adlı kişinin satılmış olan pleske girip sitelere shell atması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
adamlar 2 gün uyumadan forum yapsınlar eşşeğin biri çıkıp ben açıkları kapatırım desin siteye shell atsın ne deniyor buna?
Xenforoda sql açıgı olması ayrı bir olay ?
Hacker forumu kuran adamların kendilerinin çözememesi ap ayrı bir olay?
Sunucuyu vermeyip cms paneli ile açık kapattırmaya çalışmaları daha ayrı bir olay

Rating - 100%
ben neden ban yediğimi anlamadım bu arada forumdan olmayan birisine sövdüm diye ban yedim sanırsam @l33t aydınlatır mısın beni

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Götünüz rahat durmuyo ki zaten çee
Adam yardım istemiş ya bu kadar kötü olmayın etmeyeceğim diyebilirsiniz. Forum kuruyorsunuz host forumdan üyeye ait sanırsam, synoxun da erişimi var bu da ayrı sıkıntı. Anlamıyorum olm adam gibi birbirinize yardımcı olsanız hepiniz geliştirirsiniz kendinizi bir şeyler kovalarsınız niye böyle yapıyosunuz.
Hosta erişim verdiğine dair kanıt yok sadece hosta erişimim var demiş, bir ban söz konusu olursa kurtbey nickli üyeye haksızlık olabilir.
Diğer konular kendi aranızdaki olaylar etik değil evet ama üyeye kendin vermişsin her şeyi adam basmış ben buna bir şey yapamam.
@JUSSIVE ailevi değerlere küfürden chat ban yedin.
Konu kilit chatte veya yeni konuda tartışılmasın foruma basılmış olay yaşanmış bizim yapabileceğimiz bir şey yok zaten kendi aranızdaki muhabbetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,516Konular
3,268,923Mesajlar
315,326Kullanıcılar
tgy12Son Üye
Üst Alt