adamlar 2 gün uyumadan forum yapsınlar eşşeğin biri çıkıp ben açıkları kapatırım desin siteye shell atsın ne deniyor buna?
adamlar 2 gün uyumadan forum yapsınlar eşşeğin biri çıkıp ben açıkları kapatırım desin siteye shell atsın ne deniyor buna?
Xenforoda sql açıgı olması ayrı bir olay ?adamlar 2 gün uyumadan forum yapsınlar eşşeğin biri çıkıp ben açıkları kapatırım desin siteye shell atsın ne deniyor buna?
hayır değil o bilgilerle giriş yapamazsın bak istersen?hacklendikden sonra verdi ve daha 2 dk önceye kadar aktifidi![]()
2 dk önce değiştirildihayır değil o bilgilerle giriş yapamazsın bak istersen?
konu bu değilki?Xenforoda sql açıgı olması ayrı bir olay ?
Hacker forumu kuran adamların kendilerinin çözememesi ap ayrı bir olay?
Sunucuyu vermeyip cms paneli ile açık kapattırmaya çalışmaları daha ayrı bir olay
Erisimim var demişsin ?Xenforoda sql açıgı olması ayrı bir olay ?
Hacker forumu kuran adamların kendilerinin çözememesi ap ayrı bir olay?
Sunucuyu vermeyip cms paneli ile açık kapattırmaya çalışmaları daha ayrı bir olay
satış yapan kişi ben deilim satış yapan adamın bir ilgi alakası yok ne gibi bir tokat?Forum tekrar kurulur o sorun değil ama burda haksızlık ve bir nevi tokatlama durumu var
Evet plesk bilgilerini ss olarak attım jacksonun verdiğiErisimim var demişsin ?
satısı yapan kısı sanada giriş bilgileri veriyor.satış yapan kişi ben deilim satış yapan adamın bir ilgi alakası yok ne gibi bir tokat?
onlarla öyle bir giriş yok?Evet plesk bilgilerini ss olarak attım jacksonun verdiği
Değiştirildi diyorlar kurtbeyden almışsın belliEvet plesk bilgilerini ss olarak attım jacksonun verdiği
13 temmuz nerde 21 temmuz nerdeYav kardeşim ne mal adamsın birinin birşey verdiği yok
Ekli dosyayı görüntüle 22052
aha ss 5 dk önce değiştirildi şifresi pleske bu userla girdim
Bilgiler aynıydı13 temmuz nerde 21 temmuz nerde
öyle bir giriş yok?Evet plesk bilgilerini ss olarak attım jacksonun verdiği
13 temmuzda da flod sistemi yüklemesi için veriyor ve direk değişiyor.13 temmuz nerde 21 temmuz nerde
Lan oglum değiştirdi adam diyorumya sana amköyle bir giriş yok?
Sunucunu benle alakası yok amkNe tokatı ogliiim adam sert girmiş
Adamlar salakmi değişmiştirBilgiler aynıydı
Kurtbey sana bilgileri salmış neyi saklamayı çalışıyorsunSunucunu benle alakası yok amk
Kanıt isteme sırası bende diyelim o zaman ben ssi attım deilmi?Kurtbey sana bilgileri salmış neyi saklamayı çalışıyorsun