Kapanan Hesap Açma Konusu

Rating - 0%
1- Gece hesabı açma işlemi yapıldı, kendisi sabah uyandığımda bakacağım dedi tama m dedim ama ben değil o beni engellemiş :) hesap açıldı ve nickini değiştirdi.

2- suanda kendisinin attığı para hala papara hesabımda duruyor, paparadan hesabı yeni açtığında para gönderme ve çekme işlemi yapamıyorsun. ancak hesabını onaylaman veya papara card cıkarman lazım. benim onaylı bir hesabım olduğu için papara card cıkarmam gerekiyor onun icinde D&R - CarrefourSA - Gibi yerlerden temin etmem lazım. çalıştığım için temin edemiyorum haftaya pazar kartı alır yinedebana attığı ücreti iade ederim. 50 tl beni zengin etmez .
Neredesin EY Dolandırıcı Beyi.

Chiara

BEN BİR DOLANDIRICIYIM
Rating - 0%
@lolnandes06 Boş herif seni, hesabı açtık nick değiştirdin konu açtın. Her şeye rağmen paranı iade edeceğim dediğim 10 gündür hem chatten hem profilden hem yorumlardan küfür ediyorsun. Cevap vermiyorum şikayet etsem hakarettenban yiyeceksin boş yapma kapa çeneni.

Rating - 0%
@lolnandes06 Boş herif seni, hesabı açtık nick değiştirdin konu açtın. Her şeye rağmen paranı iade edeceğim dediğim 10 gündür hem chatten hem profilden hem yorumlardan küfür ediyorsun. Cevap vermiyorum şikayet etsem hakarettenban yiyeceksin boş yapma kapa çeneni.
Lan aptal bebe adminler gelsin maili vereyim açıldıysa anam babam ölsün ama açılmadıysa senin belanı skrm yavşağın çocuğu. Adminler yazın bana maili felan herşeyi vereyim.

Rating - 0%

arkadaş rütbeli zaten bilmeli ki gezginlerle ticaret yapılmamalı .... gereken cezayı yönetim verecektir rahat ol @lolnandes06
O maymun derken iyi
arkadaş rütbeli zaten bilmeli ki gezginlerle ticaret yapılmamalı .... gereken cezayı yönetim verecektir rahat ol @lolnandes06
İnşallah kardeşim.

131,501Konular
3,268,781Mesajlar
315,299Kullanıcılar
ırmak.ozdmnSon Üye
Üst Alt