abi hala ban atmadılar adminler neden yazmıyor.aynen öyle
Neredesin EY Dolandırıcı Beyi.1- Gece hesabı açma işlemi yapıldı, kendisi sabah uyandığımda bakacağım dedi tama m dedim ama ben değil o beni engellemişhesap açıldı ve nickini değiştirdi.
2- suanda kendisinin attığı para hala papara hesabımda duruyor, paparadan hesabı yeni açtığında para gönderme ve çekme işlemi yapamıyorsun. ancak hesabını onaylaman veya papara card cıkarman lazım. benim onaylı bir hesabım olduğu için papara card cıkarmam gerekiyor onun icinde D&R - CarrefourSA - Gibi yerlerden temin etmem lazım. çalıştığım için temin edemiyorum haftaya pazar kartı alır yinedebana attığı ücreti iade ederim. 50 tl beni zengin etmez .
Al Simmons aktif olsun Chiara'nın ona ne yazdığını öğreneceğim ve ona göre konuya yazacağım.Hocam vallahi bilalhi yalan atıyor ya. Hesap felan açılmadı. İade yapmadı. Engelledi kaçtı @Zns
Lan aptal bebe adminler gelsin maili vereyim açıldıysa anam babam ölsün ama açılmadıysa senin belanı skrm yavşağın çocuğu. Adminler yazın bana maili felan herşeyi vereyim.@lolnandes06 Boş herif seni, hesabı açtık nick değiştirdin konu açtın. Her şeye rağmen paranı iade edeceğim dediğim 10 gündür hem chatten hem profilden hem yorumlardan küfür ediyorsun. Cevap vermiyorum şikayet etsem hakarettenban yiyeceksin boş yapma kapa çeneni.
Abi Allah yukarıda çok yalan konuşuyor ya yemin ederim delirmek üzereyim.Al Simmons aktif olsun Chiara'nın ona ne yazdığını öğreneceğim ve ona göre konuya yazacağım.
Ya sen nasıl bir salaksın. Mal bebe hesap açıldıysa gelip niye burda yangın yaratayım mal oğlu mal. Mailleri niye sileyim geri zekalı.mailleri sildikten sonra bende mail veririm. hala küfür ediyor maymunboş adamsın engel attım.
ve hala yalan konuşuyor aptal chiara.hahahaha bana tokatçı diyen chiara da tokatlamış kanıtlarıyla
arkadaş rütbeli zaten bilmeli ki gezginlerle ticaret yapılmamalı .... gereken cezayı yönetim verecektir rahat ol @lolnandes06ve hala yalan konuşuyor aptal chiara.
Hakaret etme.ve hala yalan konuşuyor aptal chiara.
Hakaret etme.
O maymun derken iyiarkadaş rütbeli zaten bilmeli ki gezginlerle ticaret yapılmamalı .... gereken cezayı yönetim verecektir rahat ol @lolnandes06
İnşallah kardeşim.arkadaş rütbeli zaten bilmeli ki gezginlerle ticaret yapılmamalı .... gereken cezayı yönetim verecektir rahat ol @lolnandes06
Abi sizler için çok küçük para olabilir de benim için büyük para. Ben harçlığımı attım arkadaşa tabi salaklık yaptım kabul ediyorum da oldu bir kere.İkiside 50 TL için can alıp can verebilecek insanlara benziyor adminlere kolay gelsin![]()
İlk sen küfür etmissin maymun senin dedilerin yanında hafif hakliysan bile haksızsın şuandaO maymun derken iyi
İnşallah kardeşim.
işlem sonu ödeme yapın yada escrow kullanın kardeşim, işini yapan adam işlem sonu da ücret alırAbi sizler için çok küçük para olabilir de benim için büyük para. Ben harçlığımı attım arkadaşa tabi salaklık yaptım kabul ediyorum da oldu bir kere.
50 TL güzel para çoğu kişinin günlük parası fakat burda ilk hesap açılır sonra para atılır güven sıkıntısı yaşayın.Abi sizler için çok küçük para olabilir de benim için büyük para. Ben harçlığımı attım arkadaşa tabi salaklık yaptım kabul ediyorum da oldu bir kere.
Aga tamam özür dilerim de sinirliyim kusura bakmayın.İlk sen küfür etmissin maymun senin dedilerin yanında hafif hakliysan bile haksızsın şuanda
Bir daha öyle yaparız hocam.işlem sonu ödeme yapın yada escrow kullanın kardeşim, işini yapan adam işlem sonu da ücret alır
Bende sinirli oluyorum hakaret etmemek için zor duruyorum ama dayanmak lazım böyle konulardaAga tamam özür dilerim de sinirliyim kusura bakmayın.