Dilay'dan Mavi Tik Alınsın Diyenler?

Sizce Alınsın mı?

• Alınsın

Oy: 4 40.0%
  • ALINSIN AQ

Oy: 8 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler kimse birşey vermedi salak salak konuşmanıza gerek yok, kız diye karşı taraftaki insanı cinsel obje gibi görerek bir şey mi verdi demeniz aşağılayıcı bir durum.

Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum, ama size tavsiyem bu konularda emrivaki konuşmayı bırakın hatta konusunu açmanız bile sizi forumdan uzaklaştırabilir.

Forumda anama bacima küfür etti insta geçti ordan da etti o siteden beni banlatamazsin gibisinden laflar edip güldü adminler grubuna kadar konuyu taşıdım ssler yolladm ama kız ban yemedi yani kız büyük torpilli kız küfür etmeye devam ettiği için yoksaydm sende öyle yap kardeşim.​

canım ailen 3 aydır kirayı vermiyor canımı sıkma evinden olursun
Yav orospunun çocuğu benimle adam gibi konuş yayık ağzını sikerim senin, 3 gündür chatte yetki için göt yaladığın insan kalmadı hala laga luga yapıyorsun. Gezginken adamların taşaklarını ağzında gevelerken level 2 olduğunda Allah korumalığı gelmiş sana galiba, tahtından indirir sikerim hayatını

Bana kalırsa tik hiç önemli değil . Kendini forumda owner olarak görüyor . Geldiği gün kızım dedi ve sabah tik aldı . İstediği herşeyi yapıyor . Erkekler yapsa perma yerdi

Yav orospunun **Küfürbaz** benimle adam gibi konuş yayık ağzını sikerim senin, 3 gündür chatte yetki için göt yaladığın insan kalmadı hala laga luga yapıyorsun. Gezginken adamların taşaklarını ağzında gevelerken level 2 olduğunda Allah korumalığı gelmiş sana galiba, tahtından indirir sikerim hayatını
canım adını bile bilmiyorum yazma bana cevap verme uğraşamam ezikler le

Forumda toplar olmasa kendi buradan siktir olup giderdi zaten . Yazdığı her harf beğeniliyor . Her küfrü atıyor . Ama ödül alıyor

Arkadaş kendi dusuncesi ile bir oylama baslatmis elestirmek yerine oy kullanin cogunlugun ne demek istedigi gorunsun diyecegim ama arkadas oylamada tek bir secenek sunmus tamamen boş bir konu reportlayin kaldirilsin birdahada sacma sapan konular acmayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt