sana ne verdi de onu savunuyosun canımdini veya neye sövdüğü seni ne ilgilendiriyor ?
sana ne verdi de onu savunuyosun canımdini veya neye sövdüğü seni ne ilgilendiriyor ?
Ayak atıyor xdharbiden onu bende anlamadım size bu kız ne vermiş olabilir ki bu kadar savunuyonuz
ben forumdan 1 kere ban yedim yalan değil 3 ay açılması için uğraştım şimdi 2021 de dünki kız için beni banlıcaklarsa Saygım var gene yapcak bişey yokSilmezsen ban yiyeceksin kanka zaten![]()
dimi o yapıyor öyle şeylerAyak atıyor xd
Bu küçük Ergen'in nasırlı ayaklarını napiyorlar anlamadım ammdimi o yapıyor öyle şeyler
real hayatımda seni almadıkları yerlere giriyorum tamam mı canımBöyle iğneleyici konuşursan tik değil bir seviye daha atlayamazsın, insanlar seni pohpohlayarak rütbe atlatır belki ama reel hayatında seviyen artmaz dostum.
Reel hayatımda beni almayacakları yer yok dostum. Herşeyde senden üstünüm o konuda için ve gönlün rahat olsun 😘real hayatımda seni almadıkları yerlere giriyorum tamam mı canım
tamam canım bittiyse izninle viskimi yudumluyorumReel hayatımda beni almayacakları yer yok dostum. Herşeyde senden üstünüm o konuda için ve gönlün rahat olsun 😘
Viskiyi mi üstünlük görüyorsuntamam canım bittiyse izninle viskimi yudumluyorum

canım ailen 3 aydır kirayı vermiyor canımı sıkma evinden olursunViskiyi mi üstünlük görüyorsunHikayemi önüne sersem ağzın açık izleyecek kadar aciz birisisin yapma dostum ezilirsin
![]()
tamam siz bu konuyu daha fazla uzamadan kapatın. şuan burdaki mevzu dilay ablamda tik olmasıViskiyi mi üstünlük görüyorsunHikayemi önüne sersem ağzın açık izleyecek kadar aciz birisisin yapma dostum ezilirsin
![]()
Yav orospunun çocuğu benimle adam gibi konuş yayık ağzını sikerim senin, 3 gündür chatte yetki için göt yaladığın insan kalmadı hala laga luga yapıyorsun. Gezginken adamların taşaklarını ağzında gevelerken level 2 olduğunda Allah korumalığı gelmiş sana galiba, tahtından indirir sikerim hayatınıcanım ailen 3 aydır kirayı vermiyor canımı sıkma evinden olursun
stella abla dicen kanka .dBoşuna bu stella adlı kişiyi takıp gotunun kalkmasını sağlamayı kızı siklemiyorlar siklenmek için kavga çıkarıyor xd
Tutsun başını derimstella abla dicen kanka .d
canım adını bile bilmiyorum yazma bana cevap verme uğraşamam ezikler leYav orospunun **Küfürbaz** benimle adam gibi konuş yayık ağzını sikerim senin, 3 gündür chatte yetki için göt yaladığın insan kalmadı hala laga luga yapıyorsun. Gezginken adamların taşaklarını ağzında gevelerken level 2 olduğunda Allah korumalığı gelmiş sana galiba, tahtından indirir sikerim hayatını
Ezik dediğin adama baban sakso çekiyor velet senicanım adını bile bilmiyorum yazma bana cevap verme uğraşamam ezikler le
Profil kapağına bakarak Max yaşının 17 olduğunu söyleyebilirimEzik dediğin adama baban sakso çekiyor velet seni![]()
SLŞDKQWLŞEKQWELŞQWKEQWLŞ TAMAM KANKAProfil kapağına bakarak Max yaşının 17 olduğunu söyleyebilirim
SENİN PP 10 NUMARA, YAŞ 13 ?Profil kapağına bakarak Max yaşının 17 olduğunu söyleyebilirim
@l33tEzik dediğin adama baban sakso çekiyor velet seni![]()
@l33tYav orospunun **Küfürbaz** benimle adam gibi konuş yayık ağzını sikerim senin, 3 gündür chatte yetki için göt yaladığın insan kalmadı hala laga luga yapıyorsun. Gezginken adamların taşaklarını ağzında gevelerken level 2 olduğunda Allah korumalığı gelmiş sana galiba, tahtından indirir sikerim hayatını