KeskesKanıt Attım Ya Mal Olmasan Tek Seferde Anlarsın Zaten 😅
Moza Ben Sattım Zaten Amk 😅Ben mozdan almistim ztn eski ortağim amk kendisinede soyledim
Lan amk admda root var kendi azuresi sanal kkarti ben verdimde gectiİki Fotoda da
Moza Ben Sattım Zaten Amk 😅
AAA benMerhaba Dostlarım, @DWD Şimdiki Nicki @D, Telegram Adresi wiwexy, Ben Plesk Panel Satarken Hem Benden Panel Alıp Hemde Hainlik Edip Müşterilerimin Sclerine Log Koyup Birçok Scyi Çalmıştır. Kanıtları Aşağıya Ekliyorum Birdaha Sanalda Barındırmayacağım Bunun Gibileri
@Al Simmons @l33t @Mectruy
Ekli dosyayı görüntüle 23401Ekli dosyayı görüntüle 23402Ekli dosyayı görüntüle 23403Ekli dosyayı görüntüle 23414Ekli dosyayı görüntüle 23415
Görüldüğü Üzere Kanıtlar da Burada
Anlatıyor zaten olum görmüyonmu zmznsnsn@V ne oluyor bana anlatır mısın
@D denen Tgde ki Kullanıcı Adı wiwexy olan İsminde Marinaka Yazan Şahıs Benim Pleskim Girip Tüm Müşterilerin Sclerine Log Koymuş Ve Çoğu Scyi Çalmış@V ne oluyor bana anlatır mısın
Elesya idi o kendii dedi benden sonra onu silmissinEkli dosyayı görüntüle 23416
Kendini Çok Ele Veriyorsun 😅😅 Musteri99 Giriyor Diyosun Bide 😅😅
anlamadım tam şimdi @D bişi aldı ondan sonra onlara log mu koyduAnlatıyor zaten olum görmüyonmu zmznsnsn
Öyle bir idda varanlamadım tam şimdi @D bişi aldı ondan sonra onlara log mu koydu
aaaaaa log mu koymuş ama bu kötü bişi müşterilerin hakkına girmiş o zaman cezası müşterilerin helalliğini alması olmalı bence@D denen Tgde ki Kullanıcı Adı wiwexy olan İsminde Marinaka Yazan Şahıs Benim Pleskim Girip Tüm Müşterilerin Sclerine Log Koymuş Ve Çoğu Scyi Çalmış
Olm mozun root pleski amk gelcek o bekle@D denen Tgde ki Kullanıcı Adı wiwexy olan İsminde Marinaka Yazan Şahıs Benim Pleskim Girip Tüm Müşterilerin Sclerine Log Koymuş Ve Çoğu Scyi Çalmış
Musteri99 bendim zaten htaccess siliyorsun ve fake atıyorsun mal mısın bu kadar belli etme kendini ben zaten direk burak abiye yazdım biri giriyor diye instada kanıtlar var @ZnsEkli dosyayı görüntüle 23416
Kendini Çok Ele Veriyorsun 😅😅 Musteri99 Giriyor Diyosun Bide 😅😅
La onun pleski deil ordaki musteri99 da elesyaya sc kodlamiatim krndisi verdi sc denemek icin ozmn bu benim useri silmisti log atildigi icin bende elesya ya yazdim ondan biluyorim yaniaaaaaa log mu koymuş ama bu kötü bişi müşterilerin hakkına girmiş o zaman cezası müşterilerin helalliğini alması olmalı bence
Hala Moz Diyor Amk Bari Çocuğu Karıştırma jqlmdmqmxmamxOlm mozun root pleski amk gelcek o bekle
@D eğer bu iddialar doğruysa hak helalliğini al müşterilerin yoksa spyhackerz kötüaaaaaa log mu koymuş ama bu kötü bişi müşterilerin hakkına girmiş o zaman cezası müşterilerin helalliğini alması olmalı bence
sya verdi onu amk banaMusteri99 bendim zaten htaccess siliyorsun ve fake atıyorsun mal mısın bu kadar belli etme kendini ben zaten direk burak abiye yazdım biri giriyor diye instada kanıtlar var @Zns